ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθεί τις κινήσεις και τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προετοιμάζοντας τις αντιδράσεις του
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθεί τις κινήσεις και τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προετοιμάζοντας τις αντιδράσεις του

Τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, παρακολουθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό της υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, δεν στράφηκε κατά του Μάνου Δασκαλάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μίλησε και για τη διαδρομή της σχέσης της με τον σύζυγο της από την αρχή μέχρι την ημέρα του θανάτου της κόρης τους, χωρίς να αφήσει καμία αιχμή εναντίον του.

Η ανακρίτρια φέρεται να ρώτησε και για το αίτημα της 33χρονης προκειμένου η κόρη της να νοσηλευτεί σε μονόκλινο δωμάτιο, με την κατηγορούμενη να απαντά: «Θα είχε μονόκλινο ούτως ή άλλως λόγω της τετραπληγίας της». Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε: «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή». Την ίδια ώρα, όταν ερωτήθηκε για την ψυχραιμία που έδειξε στο τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας και μετά το θάνατό της, φέρεται να αποκρίθηκε πως είχε χάσει ήδη δυο παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης είναι να συζητά με τον δικηγόρο του προκειμένου να δηλώσει «παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας».

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκλαάκης περίμενε να δει αν θα ειπωθεί το όνομά του στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – κάτι που τελικά δεν συνέβη – ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γιατί δεν πήγε ήδη στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Κατερινόπουλος: Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Εντωμεταξύ νέες βολές και αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα εξαπέλυσε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει. Δε δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα;» αναρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος.

Επιμένοντας, δε, στα ερωτήματά του για τον πατέρα των τριών παιδιών είπε «γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Πισπιρίγκου: Οι επόμενες κινήσεις της ανακρίτριας - Οι εξελίξεις στις έρευνες για τα αλλά δυο παιδιά