MEDIA

Eurovision 2022: Αυτή θα είναι η εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή - Η τελική πρόβα (vid)

Eurovision 2022: Αυτή θα είναι η εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή - Η τελική πρόβα (vid)
H Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together» στη Eurovision 2022.

Eurovision 2022: Σε ένα όνειρο προσκάλεσε, σήμερα (04/05), τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together» στη Eurovision 2022 κατά τη δεύτερη τεχνική πρόβα στη σκηνή του «PalaOlimpico», στο Τορίνο

Όπως είδαμε στην πρόβα σήμερα (4/5), η Αμάντα εμφανίζεται με το ίδιο λευκό στραφταλιζέ φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και ξυπόλυτη πάνω στη σκηνή. Τα πρώτα πλάνα της είναι πολύ κοντινά με την ίδια να ερμηνεύει σχεδόν a capela τους πρώτους στίχους του τραγουδιού με κλειστά τα μάτια.

Στο πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, η κάμερα απομακρύνεται και τα πλάνα συνεχίζουν να βρίσκονται πάνω στην Αμάντα η οποία σηκώνεται στο μεταξύ από την καρέκλα της κοιτώντας κατάματα την κάμερα. Το χρώμα που επικρατεί στη σκηνή είναι το μπλε ενώ στο δεύτερο κουπλέ η κάμερα δείχνει το αριστερό μέρος της σκηνής. Σε όλη τη σκηνή είναι παρατημένες καρέκλες που μοιάζουν σαν να βυθίζονται. Στα αριστερά βλέπουμε τις φιγούρες ενός ζευγαριού που χορεύει, όμως η Αμάντα συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στη σκηνή.

Η ερμηνεύτρια γονατίζει για λίγο και βλέπουμε ένα πανοραμικό πλάνο με τις καρέκλες. Στο δεύτερο ρεφρέν η Αμάντα βάζει τα δυνατά της ερμηνευτικά και συγχρόνως κουνάει το αριστερό της χέρι σαν να θέλει να δώσει τον χτύπο της καρδιάς της ενώ λευκές δέσμες από φως "λούζουν" τη σκηνή.

Το τραγούδι τελειώνει με το ίδιο πλάνο με το οποίο ξεκίνησε. Δηλαδή με την Αμάντα σε κοντινό πλάνο να κλείνει τα μάτια και να ολοκληρώνει την ερμηνεία της.