MEDIA

Eurovision 2022 - Τελετή έναρξης: Οι εμφανίσεις Ελλάδας και Κύπρου στο τιρκουάζ χαλί (pics)

Eurovision 2022 - Τελετή έναρξης: Οι εμφανίσεις Ελλάδας και Κύπρου στο τιρκουάζ χαλί (pics)
Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Eurovision: Ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής (8/5) στους κήπους της Reggia di Venaria Reale στο Τορίνο η τελετή έναρξης της Eurovision 2022 - Εντυπωσίασαν οι τραγουδίστριες της Ελλάδας και της Κύπρου με τις εμφανίσεις τους στο τιρκουάζ χαλί

Οι καλλιτέχνες και οι αντιπροσωπείες των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, έδωσαν το "παρών" στο τιρκουάζ χαλί που στρώθηκε στους βασιλικούς κήπους.

Λίγο πριν τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) έφτασε στο τιρκουάζ χαλί η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με το τραγούδι "Ela".

Η Ανδρομάχη φορούσε μια μακριά τουαλέτα σε ροζ παλ αποχρώσεις, με ένα βαθύ σκίσιμο στο ένα πόδι, η οποία αποτελεί δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή μόδας Στέλιου Κουδουνάρη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο τιρκουάζ χαλί ευδιάθετη.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτηρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα.