MEDIA

Eurovision 2022: Η αιωνόβια γιαγιά της Αμάντας Γεωργιάδη στέλνει συγκινητικές ευχές στην εγγονή της

Eurovision 2022: Η αιωνόβια γιαγιά της Αμάντας Γεωργιάδη στέλνει συγκινητικές ευχές στην εγγονή της
Η Αμάντα και η γιαγιά της.
Instagram / amandatenfjord

Τις πιο σημαντικές, τις πιο γλυκές και ιδιαίτερες ευχές για την αποψινή της εμφάνιση στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision πήρε η Αμάντα Γεωργιάδη από τη γιαγιά της.

Τις πιο γλυκές και τρυφερές ευχές έλαβε σήμερα από την γιαγιά της η ελληνίδα τραγουδίστρια Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα ανέβει στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022. Στον ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die together».

Η γιαγιά της τραγουδίστριας έστειλε τις ιδιαίτερες ευχές για την αποψινή της εμφάνιση στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Η γυναίκα ηλικίας 101 ετών εμφανίζεται σε ένα μικρό βιντεάκι να της λέει «καλή επιτυχία μικρή μου».

Η Αμάντα σε πολλές συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τη γιαγιά της και πως είναι ο λόγος που επισκέπτεται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Γιάννενα, παρότι ζει μόνιμα στη Νορβηγία.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εμφάνιση της Ελλάδας

Ορισμένα τεχνικά προβλήματα στην εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, τα οποία υπήρξαν στην προηγούμενη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία οδήγησαν σε αλλαγές στην εμφάνιση που θα έχει απόψε στη Eurovision 2022 η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, υπήρξαν τρεις αλλαγές στην τελευταία γενική δοκιμή για την ελληνική αποστολή τις οποίες θα δούμε και στον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022.

Οι αλλαγές αυτές είναι οι εξής:

  1. Οι καρέκλες στο σκηνικό θα «λιώνουν» πιο γρήγορα με χρώμα.
  2. Οι σκιές που θα απεικονίζουν τις αναμνήσεις που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι πιο τονισμένες.
  3. Τέλος, διορθωμένος αναμένεται να είναι και ο φωτισμός, ως προς τις εναλλαγές του, στα κοντινά πλάνα που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Ημιτελικός - Η ώρα και η θέση που θα εμφανιστεί η Ελλάδα

Eurovision 2022: Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εμφάνιση της Ελλάδας