MEDIA

Eurovision 2022: Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εμφάνιση της Ελλάδας

Eurovision 2022: Οι αλλαγές που έγιναν στην εμφάνιση της Ελλάδας
Η Αμάντα Γεωργιάδη, θα ανέβει στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου και θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die together». 
Instagram

Eurovision 2022Ορισμένα τεχνικά προβλήματα στην προηγούμενη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία οδήγησαν σε αλλαγές στην εμφάνιση της χώρας μας απόψε.

Γύρισε η κλεψύδρα για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας. Απόψε στις 22:00 ξεκινά ο ημιτελικός με την Ελλάδα να εμφανίζεται στη 15η θέση.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, θα ανέβει στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου και θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die together».

Ορισμένα τεχνικά προβλήματα όμως στην εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, τα οποία υπήρξαν στην προηγούμενη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία οδήγησαν σε αλλαγές στην εμφάνιση που θα έχει απόψε στη Eurovision 2022 η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, υπήρξαν τρεις αλλαγές στην τελευταία γενική δοκιμή για την ελληνική αποστολή τις οποίες θα δούμε και στον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022.

Οι αλλαγές αυτές είναι οι εξής:

  1. Οι καρέκλες στο σκηνικό θα «λιώνουν» πιο γρήγορα με χρώμα.
  2. Οι σκιές που θα απεικονίζουν τις αναμνήσεις που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι πιο τονισμένες.
  3. Τέλος, διορθωμένος αναμένεται να είναι και ο φωτισμός, ως προς τις εναλλαγές του, στα κοντινά πλάνα που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Ημιτελικός - Η ώρα και η θέση που θα εμφανιστεί η Ελλάδα