MEDIA

Χάρι - Μέγκαν: Στα χνάρια των Καρντάσιαν – Σκηνές από το ντοκιμαντέρ των 100 εκατ. στο Netflix

Χάρι - Μέγκαν: Στα χνάρια των Καρντάσιαν – Σκηνές από το ντοκιμαντέρ των 100 εκατ. στο Netflix
AP -Daily Mail

Τη συνταγή των Καρντάσιαν αντιγράφουν σύμφωνα με την Daily Mail o Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ οι οποίοι ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα παρουσιάζουν τη ζωή τους πίσω από τις πόρτες της πολυτελούς έπαυλής τους- αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ- στο Montecito

Ο Χάρι και η Μέγκαν μαγνητοσκοπούν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στιγμές της καθημερινότητάς τους για το Netflix, στο πλαίσιο μιας «χρυσής» συμφωνίας, 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν κάνει με την αμερικανική πλατφόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν όψει του ταξιδιού τους στη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η μονάρχης φέρεται να έχει απαγορέψει την πρόσβαση των τηλεοπτικών συνεργείων του Netflix στο παλάτι.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από τα βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια στιγμή σε φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι έκανε φαίνεται να στο γήπεδο Horse polo στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

«Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε τη βασιλική του ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 37χρονος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το πάθος του για ένα από τα πιο παραδοσιακά αθλήματα της χώρας του παραμένει ισχυρό καθώς ενώθηκε με τους συμπαίκτες να απολαμβάνουν το αγώνισμα σε έναν αγώνα», αναφέρει η Daily Mail.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος παίζει για την ομάδα Los Padres με έδρα την Καλιφόρνια, απαθανατίστηκε να κάνει ασκήσεις στρέτσινγκ πριν ανέβει στο άλογό του αλλά και να παίζει με την ομάδα του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι σκηνές αυτές δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στο ντοκιμαντέρ – ριάλιτι δείχνοντας πως περνάει ο Χάρι τον ελεύθερο χρόνο του στην Αμερική.