MEDIA

Bild: Αηδία: Ο Χρυσοχοΐδης διαπομπεύει ιερόδουλες

Bild: Αηδία: Ο Χρυσοχοΐδης διαπομπεύει ιερόδουλες

Οξεία επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε η Bild, σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV.

Με τίτλο «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες», η γερμανική εφημερίδα κατηγορεί τον κ. Χρυσοχοΐδη για βρώμικη προεκλογική εκστρατεία και ψηφοθηρία.

Πλέον, αναφέρει η Bild, όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές, καθώς στην Αθήνα διεξάγεται μια «βρώμικη προεκλογική εκστρατεία».

«Λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, κάτι που θεωρείται και επίτευγμα των ελληνικών αρχών», επισημαίνει.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπερασπίστηκε αυτήν την «επαίσχυντη διαδικασία εις βάρος των άτυχων γυναικών», λέγοντας ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη και οι άνδρες που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με αυτές τις γυναίκες θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο.

Όμως, υπογραμμίζει η Bild, λόγω της άθλιας κατάστασης στην οικονομία της χώρας, ο κ. Χρυσοχοΐδης επέλεξε έναν τόσο φθηνό τρόπο για να μαζέψει ψήφους.