MEDIA

Φαίη Σκορδά: «Κλείδωσε» η μεταγραφή - Παρασκήνιο από τις επαφές με το μεγάλο κανάλι

Φαίη Σκορδά: «Κλείδωσε» η μεταγραφή - Παρασκήνιο από τις επαφές με το μεγάλο κανάλι
H γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.
Instagram / fayskorda

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον ANT1 είναι οριστικό.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο εννέα ετών φαίνεται να κλείνει για την γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά καθώς την Πέμπτη 30 Ιουνίου έληξε το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό δίδυμο του «Πρωινού» αναμένεται να χωριστεί καθώς ο Γιώργος Λιάγκας που έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, αναμένεται να κάνει δική του εκπομπή και έτσι το μόνο που περίμεναν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, ήταν το αν θα πει το «ναι» η Φαίη Σκορδά στην ανανέωση του συμβολαίου της.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται μια «ανάσα» από τη συμφωνία της με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το πρωί του Σαββάτου, την ίδια στιγμή που στο τηλεοπτικό παρασκήνιο ακούγονταν διάφορα για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας σε άλλο κανάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», την είδηση ότι η Φαίη Σκορδά έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Από την άλλη πλευρά οι φήμες περί μεταγραφής της παρουσιάστριας στο κανάλι του Star και του MEGA έχουν αρχίσει να φουντώνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Φαίη εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να βρεθεί στο κανάλι της Κηφισιάς μιας και το προτεινόμενο συμβόλαιο που της προτείνει το Star είναι 3 χρόνια.



Παράλληλα, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, η Φαίη Σκορδά έχει μία αδυναμία στις ψυχαγωγικές παραγωγές του σταθμού όπως είναι το GNTM ή το Master Chef.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι ένα ζουζούνι, της σφύριξε μέσω μηνυμάτων στο κινητό της πως η Φαίη έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα ότι οι υπογραφές μπήκαν στο κτήμα Νάσιουτζικ. Κάτι που όμως που δημιουργεί ερωτήματα καθώς αυτό τον καιρό το κτήμα είναι κλειστό.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί και σχεδόν κάθε εβδομάδα μπαίνει κι άλλο ένα κανάλι στην διεκδίκησή της, η γνωστή παρουσιάστρια θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στην τηλεοπτική αγορά.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Φαίη Σκορδά δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από «το Πρωινό»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλης Περρής, είχε αναφέρει ότι την καινούργια σεζόν που έρχεται δεν θα είναι στον ANT1.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην σχέση Λιάγκας – Σκορδά λέγοντας: «Έχω κάνει τα πάντα, στήνω αυτί για να δω τι θα κάνουν Λιάγκας και Σκορδά, αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Δε θα επέλεγα ούτε τον Λιάγκα ούτε την Σκορδά, όχι ότι έχω πρόβλημα, διαμορφώνεται ένα πράγμα που δε συμμετέχω στη διαμόρφωσή του».

Σχετικές ειδήσεις