MEDIA

Όλο και πιο κοντά στο «διαζύγιο» η Σκορδά – Οι προχωρημένες συζητήσεις με τον μεγάλο αντίπαλο

Όλο και πιο κοντά στο «διαζύγιο» η Σκορδά – Οι προχωρημένες συζητήσεις με τον μεγάλο αντίπαλο
Instagram: fayskorda

Με ποιο κανάλι βρίσκεται μία «ανάσα» από το deal η Φαίη Σκορδά

Ώρα μηδέν για τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1, καθώς το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου και πλέον η παρουσιάστρια μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο κανάλι επιθυμεί.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι του «Πρωινού» αναμένεται να «σπάσει» καθώς ο Γιώργος Λιάγκας που έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, αναμένεται να κάνει δική του εκπομπή και έτσι το μόνο που περίμεναν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, ήταν το αν θα πει το «ναι» η Φαίη Σκορδά στην ανανέωση του συμβολαίου της.

Αυτό φαίνεται -τελικά- πως δεν θα συμβεί και έτσι μετά από 9 χρόνια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της; Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η παρουσιάστρια μπορεί να δέχθηκε πρόταση -και- από τον ΣΚΑΙ, όμως βρίσκεται μια «ανάσα» από τη συμφωνία της με το Star!

Ο δρόμος έχει ανοίξει διάπλατα, καθώς ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελένη Παπίλα οι οποίοι παρουσίαζαν το «Breakfast@Star» δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στο κανάλι της Κηφισιάς. Αν δώσουν τα χέρια Σκορδά και Star, αυτόματα σημαίνει πως το σενάριο για μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ στο Star, απομακρύνεται, και «φουντώνουν» περισσότερο οι φήμες για συνεργασία της παρουσιάστριας του «Love It» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Να υπενθυμίσουμε πως η απομάκρυνση της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ είναι οριστική και τη θέση της στο κανάλι του Φαλήρου θα πάρει η Μαρία Μπακοδήμου.

Σχετικές ειδήσεις