MEDIA

Καβγάς on air Γεωργιάδη-Σβέρκου: Ηρεμήστε πρωί Αυγούστου είναι, εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη

Καβγάς on air Γεωργιάδη-Σβέρκου: Ηρεμήστε πρωί Αυγούστου είναι, εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Σβέρκος καβγάδισαν σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Σβέρκος καβγάδισαν σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Τρίτης (09/08) στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο δημοσιογράφος, Νίκος Σβέρκος με αφορμή τις εξελίξεις για το θέμα των παρακολουθήσεων μετά την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η επιχειρηματολογία του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος υπεραμύνθηκε των ενεργειών του πρωθυπουργού και η ερώτηση του Νίκου Σβέρκου «γιατί παραιτήθηκε ο κ. Δημητριάδης;».

«Παραιτήθηκε διότι κάτι τόσο σοβαρό όσο η απόφαση της ΕΥΠ να παρακολουθεί έναν ευρωβουλευτή δεν οδήγησε σε ενημέρωση των προϊσταμένων του» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ακολούθησε ο εξής διάλογος: .

Νίκος Σβέρκος: Αν είχε ενημερωθεί, θα είχε παραιτηθεί;
Άδωνις Γεωργιάδης: Τι έδειξε αυτή η ιστορία; Ότι υπάρχει ένα θεσμικό κενό. Αν είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός θα είχε κλείσει αυτό το θεσμικό κενό.

Νίκος Σβέρκος: Πώς, πώς δηλαδή θα είχε κλείσει; Ρουσφέτι θα είχε κάνει;
Άδωνις Γεωργιάδης: Ηρεμήστε κύριε... Μα ρε παιδάκι μου δώστε του ένα τσάι να ηρεμήσει. Εντάξει πρωί πρωί Αυγούστου είναι... Εχεις έρθει εδώ πέρα με τα γκάζια τεντωμένα. Εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη. Θα τον φάτε, δεν αντέχετε, θέλετε να του πάρετε την καρέκλα. Να γίνει η Ελλάδα στάχτη και μπούρμπερη για να πάρετε εσείς την εξουσία. Εντάξει, σταμάτα!

Νίκος Σβέρκος: Είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία.
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλουν τώρα να φάνε τον Μητσοτάκη και πρωί, μεσημέρι, βράδυ το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης!

Νίκος Σβέρκος: Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
Άδωνις Γεωργιάδης: Σιγά μην σε νοιάζει εσένα η Δημοκρατία! Πού ήσουνα το 2015 όταν έλεγε ο Καμμένος ότι θα κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους. Άσε τώρα... Εσύ κύριε είσαι κομμουνιστής. Εσύ και η Δημοκρατία έχετε τόση σχέση, όσο το καλοκαίρι με το χιόνι.

Δείτε το βίντεο περίπου από το 10ο λεπτό:

Σχετικές ειδήσεις