MEDIA

Δούκισσα Νομικού: Επίσημα τέλος από τον ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό»

Δούκισσα Νομικού: Επίσημα τέλος από τον ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό»
H Δούκισσα Νομικού.
Instagram / dutchesss_

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό» ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1, επισημοποιεί την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το κανάλι και την εκπομπή «Το Πρωινό» Επίσημα εκτός ΑΝΤ1 βρίσκεται πλέον η Δούκισσα Νομικού, μετά την απουσία της περασμένης Παρασκευής από «Το Πρωινό» και τη σχετική φημολογία για «διαζύγιο» από τον σταθμό και την εκπομπή.

Η ανακοίνωση

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.

H ανακοίνωση του ANT1.ANT1

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Αν και η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα τα σχέδια της ανατράπηκαν. Η επιστροφή της Δούκισσας στον σταθμό του Αμαρουσίου, εν τέλει δεν ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στο πλατό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει τους τηλεθεατές με μια πολύ σύντομη αλλά και αόριστη αναφορά στην απουσία της.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή στην έναρξη της εκπομπής.

Εν τέλει, η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήρθε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία αλλά και στα σενάρια για το αν θα εμφανιστεί το πρωί της Δευτέρας στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα η Δούκισσα Νομικού.

Σχετικές ειδήσεις

Μπακοδήμου για Νομικού – Λιάγκα: «Μπορεί να είναι διαφημιστικό κόλπο»

Το Πρωινό: Όλη η αλήθεια για τις φήμες αποχώρησης της Δούκισσας! Ο ρόλος του Λιάγκα και το συμβόλαιο

«Αταίριαστοι» Λιάγκας - Νομικού: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου