MEDIA

GNTM 5: Οι διαφωνίες και το σόου της Σοφίας Χατζηπαντελή - Η 53χρονη και το «ξύλο» της Καγιά

GNTM 5: Οι διαφωνίες και το σόου της Σοφίας Χατζηπαντελή - Η 53χρονη και το «ξύλο» της Καγιά
Οι κριτές του GNTM 5.
Instagram / gntmgr

Χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν τα είχαν όλα, ευτράπελα, εκπλήξεις, συγκινήσεις αλλά και εντάσεις. 

Η τέταρτη ημέρα οντισιόν για το GNTM 5 ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και από το επεισόδιο δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις, οι συγκινήσεις αλλά και οι εντάσεις. Μπροστά από τους κριτές πέρασαν πολλές υποψήφιες λίγες όμως κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.

H 53χρονη που πήγε στο GNTM γιατί έβαλε στοίχημα με τον σύντροφό της

Η 53χρονη Έφη με καταγωγή από την Νάουσα, θεωρεί πώς το δυνατό της σημείο είναι το σώμα της Όπως δήλωσε η ίδια έλαβε μέρος στο GNTM 5, έπειτα από παρότρυνση του συντρόφου της, μιας και ήθελε να της βάλει αυτήν την δοκιμασία, για να δει αν θα μπορέσει να τα καταφέρει.

Όπως είπε η ίδια είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη συμμετοχή της κάνει την επανάστασή της, μιας και ήδη έχει περάσει ένα διαζύγιο που ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη και ιδιαίτερα για την κλειστή κοινωνία, όπου και ζούσε, μιας και δεν ενέκριναν τις αποφάσεις της.

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να πείσει τους κριτές και απέσπασε τρια «ναι», αφού της είπαν ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Το «οχι» που πήρε ήταν της Σοφίας Χατζηπαντελή.

H 37χρονη διαγωνιζόμενη που δίχασε τους κριτές

Τους κριτές δίχασε μια 37χρονη διαγωνιζόμενη από την Κένυα και την Ουγκάντα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές στην τέταρτη οντισιόν του GNTM 5. H Καζαμπλάνκα μόλις μπήκε μέσα ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της ενώ μόλις αποκάλυψε ότι είναι μόλις 37 χρόνων ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

«Η ηλικία για μένα είναι απλά είναι ένα νούμερο. Δεν υπήρξε ποτέ εμπόδιο, γιατί αν ήταν έτσι θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο και το χρώμα μου», ήταν τα πρώτα λόγια της 37χρονης Έλενας – Καζαμπλάνκα.

H 37χρονης Έλενα – Καζαμπλάνκα.Instagram / gntmgr

Η διαγωνιζόμενη ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα ρατσισμού στα πρώτα βήματα της καριέρας της στο μόντελινγκ. «Κυνηγάω το μόντελινγκ από τα 18 μου, αλλά είχα κάποια θέματα ρατσισμού, ειδικά τα πρώτα χρόνια», είπε.

Ο Γιώργος Καράβας παραξενεύτηκε με αυτή τη δήλωση, καθώς θεωρεί πως ο χώρος της μόδας κάνει «κρα» για τη διαφορετικότητα.

«Δεν μπορώ στη θέση ενός παιδιού που έχει υποστεί ρατσισμό. Είναι πολύ σκληρό και πόσο πίσω μπορεί να σε πάει. Έχεις μια προσωπικότητα φωτιά. Έχεις έναν τσαμπουκά που δε δικαιολογεί το γεγονός να κάνεις πίσω. Αυτό με ανησυχεί σε εσένα. Σε αυτή τη δουλειά θα φας πολύ απόρριψη, θα φας πολύ ξύλο. Αν δεν έχεις το στομάχι να κάνεις αυτή τη δουλειά, μην την κάνεις. Δε με πείθεις ότι είσαι έτοιμη γι’αυτό. Παιδιά λυπάμαι αλλά αυτό το κορίτσι δεν το έχει», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν η μοναδική που ψήφισε αρνητικά.

Οι άλλοι τρεις κριτές διαφώνησαν μαζί της, ενώ ο Γιώργος Καράβας σημείωσε: «Το έχει, αλλά δεν πιστεύει πως το έχει».

Η διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που έζησε τον πόλεμο και έκανε την Καγιά να «λυγίσει»

Μια άλλη διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που βρέθηκε στο πλατό του GNTM 5 το βράδυ της Τρίτης συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της. Η Γέβα περιέγραψε στους κριτές την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα της, όταν ξέσπασε ο πόλεμος και κατάφερε να τους συγκινήσει. Η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο άκουσμα ότι η κοπέλα έζησε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο. Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος, είπε η 19χρονη Γέβα.

gntm-3.jpg
H 19χρονη Γέβα.Instagram / gntmgr

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά», πρόσθεσε.

Εκτός από την ιστορία της όμως οι κριτές ενθουσιάστηκαν και με την εμφάνιση της γιαυτό και την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

H αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά αναστάτωσε το πλατό

Ένα πρόβλημα υγείας της Βίκυς Καγιά στάθηκε αφορμή για να διακοπεί για λίγα λεπτά η τέταρτη οντισιόν του GNTM 5. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια που η διαγωνιζόμενη 30χρονη Μαρία βρισκόταν μπροστά στους κριτές, η Βίκυ Καγιά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό.

«Παιδιά μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Με έχει πιάσει αυτό που με έχει πιάσει… Έχω ένα θέμα, συγγνώμη παιδιά. Με έχει πιάσει ίλιγγος», είπε η Βίκυ Καγιά και έφυγε από τη θέση της.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε και συνεχίστηκε η οντιστιόν της Μαρίας από την Κύπρο.

«Έχω ένα θέμα με την υπόταση μου και ζαλίστηκα πάρα πολύ» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Πώς αντέδρασε η Καγιά όταν διαγωνιζόμενη της είπε ότι μοιάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής προκάλεσε και 21χρονη Κρητικιά η οποία σύμφωνα με την ίδια μοιάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρια «ναι». Οι κριτές, ξεκίνησαν να λένε στην Ειρήνη ότι αν προσπαθήσει θα έχει μια καλή πορεία στον διαγωνισμό μοντέλων. π

Η διαγωνιζόμενη δήλωσε ότι θέλει να αναδείξει με την συμμετοχή της την μεσογειακή ομορφιά. Όταν εμφανίστηκε με το μαγιό και ξεκίνησε να κάνει πόζες, εντυπωσίασε τους κριτές ακόμα περισσότερο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, αν και της άρεσε πάρα πολύ η Ειρήνη, της είπε «όχι» γιατί θέλει να προσπαθήσει περισσότερο ενώ της υπογράμμισε ότι έχει δει πολλές κοπέλες σαν εκείνη.

Η 21χρονη μεταξύ άλλων είπε ότι της έχουν πει πως μοιάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Βίκυ Καγιά εκείνη τη στιγμή της είπε: «Δεν μοιάζεις καθόλου, δεν έχουν καμία σχέση τα πρόσωπά σας».

H καλλονή μητέρα δυο παιδιών που συγκίνησε τους κριτές

Η 27χρονη Κατερίνα, μητέρα δυο παιδιών, είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα με την οικογένειά της στα Ιωάννινα. Η ίδια είναι επαγγελματίας make up artist, ωστόσο, το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με το μοντελινγκ.

Οι κριτές δεν έκρυψαν από την αρχή τον ενθουσιασμό τους όταν την είδαν, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια στον σύζυγο της Κατερίνας που στήριξε την επιλογή της να πάει στο GNTM 5.

Η 27χρονη καλλονή πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι». Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας ζήτησε από τον σύζυγό της να έρθει στο πλατό και να τον γνωρίσουν όλοι οι κριτές. Εκείνος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που «πέρασε» η γυναίκα του και είπε ότι θα είναι δίπλα της και σε αυτό το βήμα.

Ξέφυγε η κόντρα των κριτών - Κυλιόταν στο πάτωμα η Σοφία Χατζηπαντελή!

Από το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 φυσικά δεν έλειπαν οι εντάσεις. Αφορμή στάθηκε η 25χρονη Μαριάννα και μια ερώτηση που της έκαναν οι κριτές. Όταν η διαγωνιζόμενη ρωτήθηκε γιατί δήλωσε συμμετοχή στο GNTM, εκείνη απάντησε ότι θέλει να δείξει σε όσες την ακολουθούν ότι όλες μπορούν να γίνουν μοντέλα.

Αυτό ενόχλησε πολύ και τους τέσσερις κριτές και της εξήγησαν ότι αυτό που κάνει τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ταιριάζει περισσότερο. Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου διαφώνησε έντονα μαζί της και της εξήγησε ότι δεν κάνουν όλοι για όλα.

Στη συνέχεια και οι τέσσερις κριτές ομόφωνα της είπαν ότι δεν περνάει στην επόμενη φάση γιατί δεν κάνει για μοντέλο.

«Αυτό που είπε ότι όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλα είναι προσβλητικό για εμένα! Αυτή η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτές που έχουν χιλιάδες followers στο Instagram νομίζουν ότι είναι διάσημες και μπορούν να γίνουν μοντέλα. Όχι! Χρειάζεται ταλέντο!» της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Μόλις έφυγε η Μαριάννα από το πλατό οι κριτές ξεκίνησαν μία συζήτηση για τη μόδα και το προς τα πού πηγαίνει η τάση. Ο Γιώργος Καράβας τους είπε ότι θεωρεί πώς κανείς δε ξέρει πώς θα είναι η μόδα το 2032. Κάτι που ενόχλησε τους άλλους κριτές και ανέβηκαν οι τόνοι.

Η Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια που «άναψαν τα αίματα», είχε ξαπλώσει στο πάτωμα και έπαιρνε διάφορες πόζες σχολίαζε τον διάλογο των κριτών.

Παρά τις έντονες διαφωνίες τους στο τέλος αγκαλιάστηκαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται να έχεις ταλέντο σε ότι κι αν κάνεις.

Σχετικές ειδήσεις

GNTM 5: Η Καγιά... προειδοποιεί διαγωνιζόμενη - «Θα φας πολύ ξύλο»

GNTM 5: H αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά αναστάτωσε το πλατό

GNTM 5: Η διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που έζησε τον πόλεμο και έκανε την Καγιά να «λυγίσει»