MEDIA

Πρωινό ΑΝΤ1: Ποια γυναίκα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Πρωινό ΑΝΤ1: Ποια γυναίκα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έρχεται μία φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα θα βρεθεί η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, οι υπογραφές δεν έχουν «πέσει», όμως και οι δύο πλευρές είναι εξαιρετικά ευχαριστημένες από τα όσα έχουν ειπωθεί.