MEDIA

Survivor: Η σκληρή απάντηση της Acun Medya στη Σοφία Μαργαρίτη για την αγωγή που κατέθεσε

Survivor: Η σκληρή απάντηση της Acun Medya στη Σοφία Μαργαρίτη για την αγωγή που κατέθεσε
Η παίκτρια του «Survivor 4» Σοφία Μαργαρίτη
Glomex

Η «μαχήτρια», που συμμετείχε το 2021 στο Survivor, αποχώρησε έπειτα από τραυματισμό στο πόδι και τώρα στρέφεται εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι.

Έντονη διαμάχη φαίνεται ότι έχουν ο Τούρκος Παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και η πρώην παίκτρια του «Survivor 4» Σοφία Μαργαρίτη. Η «μαχήτρια», που συμμετείχε το 2021 στο παιχνίδι, αποχώρησε έπειτα από τραυματισμό στο πόδι και τώρα στρέφεται εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αγωγή που κατέθεσε κατά του «Survivor» η πελάτισσά του.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια», είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Σοφία Μαργαρίτη

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα. Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικός. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα, της έκαναν διαφορετική διάγνωση. Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη paramedico, που δεν είναι γιατρός. Μετά την ανάγκασαν να συνεχίζει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς» είπε σε άλλο σημείο.

Η απάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Το απόγευμα της Τρίτης, η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί «Acun Medya» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αρνείται τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής Survivor (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της».

Διαβάστε ακόμα:

Ντάνος: Σαν παίκτης δεν θα πάω στο «All Star Survivor» - Συζήτησα για άλλον ρόλο

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον τραυματισμό της

Survivor All Star: Αυτοί οι 8 παίκτες είπαν το «Ναι» και θα τους δούμε στον Άγιο Δομίνικο