ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος που σκότωσε η νικήτρια του GNTM

Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος που σκότωσε η νικήτρια του GNTM

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος που σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο - Οδηγούσε για να μεταφέρει παραγγελία

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με τη μηχανή 60χρονου με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανατηφόρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο πέρασε τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

Ο άτυχος 60χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μαγαζί του έπειτα από παραγγελία που μετέφερε.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι φορούσε κανονικά κράνος, ωστόσο, η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη δύναμη στο οδόστρωμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δυστυχώς όλα είχαν κριθεί.

Πλέον η πρώην νικήτρια του GNTM έχει αφεθεί ελεύθερη μετά τους ελέγχους της αστυνομίας και αναμένεται να αποφασιστεί τα επόμενα 24ωρα η ποινική της μεταχείριση.

Διαβάστε επίσης:

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο - Τα δραματικά δευτερόλεπτα

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα τον 60χρονο

Πατέρας Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο: «Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα»