MEDIA

GNTM Spoiler: Στα χνάρια του Τσιτσιπά οι παίκτριες στη νέα δοκιμασία

GNTM Spoiler: Στα χνάρια του Τσιτσιπά οι παίκτριες στη νέα δοκιμασία
instagram

GNTM: Η νέα δοκιμασία αποχώρησης φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο τένις

Η νέα μέρα στο GNTM 5 ξεκινάει με μία έκπληξη! Η Εβελίνα συγκεντρώνει τις συμπαίκτριές της στο σαλόνι για να τους ανακοινώσει κάτι, που θα μεταβάλλει τις ισορροπίες στο σπίτι.

Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά στα κορίτσια και τις καλούν να περάσουν μαζί την ημέρα στην πισίνα του σπιτιού. H χαλάρωση και οι ανέμελες στιγμές είναι διασκεδαστικές αλλά περνάνε γρήγορα καθώς τούς ανακοινώνεται η επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, βάζοντας την καλοπέραση σε παύση. Το μήνυμα, που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, δημιουργεί αγωνία αλλά και λανθασμένες προβλέψεις.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ είναι ο επόμενος προορισμός των υποψήφιων μοντέλων, όπου καλούνται να συνδυάσουν την υψηλή ραπτική με το τένις. Ο ιστορικός οίκος Φαλιάκος ανοίγει, αποκλειστικά για το GNTM 5, το αρχείο του και βγάζει θησαυρούς 30 ετών για να ντύσει τα κορίτσια. Οι σχεδιαστές του Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσδίδουν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτεί το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φροντίζει να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, σύμφωνα με το πλάνο, μετά το δεύτερο λεπτό θα έρχονται πάνω τους κατά ριπάς!

Οι διαγωνιζόμενες τα βρίσκουν σκούρα, καθώς καλούνται να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη! Ο φωτογράφος μόδας Άγγελος Δριστέλλας εκπληρώνει με το παραπάνω τον σκοπό του, καθώς με την καθοδήγησή του τα περισσότερα κορίτσια βρίσκουν τα πατήματά τους.

Ωστόσο, τα εμπόδια, που αντιμετωπίζουν, φαίνεται να είναι πολλά και αφορούν κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει γύρω τους και μέσα τους, γεγονός που σχολιάζεται έντονα και στο πλατό.

Ο πρώτος guest judge της σεζόν, ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα.

Το πλατό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τις διαγωνιζόμενες να λαμβάνουν διφορούμενες κριτικές και να σχολιάζονται αυστηρά, αφού κρίνονται πλέον και για τις λεπτομέρειες της τελικής τους εικόνας. Κορίτσια που θεωρούνταν φαβορί, χάνουν έδαφος και δίνουν τις θέσεις τους σε άλλες υποψήφιες, που δείχνουν ότι το θέλουν περισσότερο!

Πριν τελειώσει το πλατό μία απρόσμενη ανακοίνωση αφήνει παίκτριες και κριτές άφωνους, αναγκάζοντας τη Βίκυ Καγιά να διακόψει τη διαδικασία, δημιουργώντας ερωτηματικά για το ποιες θα βρισκόταν στο bottom.

Το GNTM 5 είναι γεμάτο ανατροπές, αλλά τελικά αυτές οι ανατροπές είναι που το κάνουν τόσο ενδιαφέρον!

Διαβάστε επίσης:

Maestro spoiler: Ο Ορέστης συγκλονίζεται με όσα συμβαίνουν στο νησί

Γιάννης Καλλιάνος: Άλλος άνθρωπος - Αδυνάτισε κι άλλο!

Eurovision 2023: «Κλείδωσε» ο εκπρόσωπος της Κύπρου