MEDIA

Κοκλώνης: Το σχόλιο για τον Μπισμπίκη που άφησε «άφωνη» τη Βανδή

Κοκλώνης: Το σχόλιο για τον Μπισμπίκη που άφησε «άφωνη» τη Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή.
Glomex

Το J2US επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου - Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα σχόλιο για τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη

Με αφορμή το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που εκτέλεσαν το βράδυ του Σαββάτου η Φωτεινή Δάρρα και Παναγιώτης Τριανταφύλλου στο live show του J2US, o Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα σχόλιο για τον σύντροφο της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Περιμένω να ακούσω τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Μην ξεχνάτε ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη εδώ στον Alpha παίζει η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, γκόμενος. Δεν ξέρω αν βλέπετε τη σειρά εγώ τη βλέπω τη σειρά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. Με την Δέσποινα Βανδή να τον κοιτά «παγωμένη» και να λέει «τι είπε;».

Το τηλεφώνημα που έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να «παγώσει»

Υπενθυμίζεται ότι αφού ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, έγινε κάτι που έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να «παγώσει» on air. Δεν ήταν άλλο από το ξαφνικό τηλεφώνημα της μητέρας της.

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γεια σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου στον «αέρα» του J2US.

Σχετικές ειδήσεις

J2US: Ο Κοκλώνης αποθέωσε την Βανδή:«Είσαι θεά, τέλος»

J2US: Το τηλεφώνημα που έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να «παγώσει»

Τα πάρτι της TV: Μουσική, τραγούδια & 5 εκπομπές που μας διασκεδάζουν