GOSSIP

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο έρωτας με τον Σάκη και το Survivor All Star

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο έρωτας με τον Σάκη και το Survivor All Star
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Instagram / marialena.rou

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι την χτυπούσε ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση τους και στο All Star Survivor.

Με τα πιο γλυκά λόγια αναφέρθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη. Η ίδια μίλησε το πρωί της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με τον Σάκη όσο και στο Survivor All Star.

«Με τον Σάκη είμαστε γενικά πάρα πολύ καλά, ανέλπιστα καλά, μην το ματιάσω και μην το ματιάσετε! Μέσα στο Survivor ξαναφούντωσε ο έρωτας μας αλλά για να ξαναφουντώσει ο έρωτας πιστεύω πως δεν είχε ποτέ χαθεί», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που μιλούσαν ότι είχε συμβεί κάποιο άγριο περιστατικό ανάμεσα στο ζευγάρι η ίδια είπε: «Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα για εμάς και πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια. Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά στη σημερινή εποχή και με όλα αυτά που ζούμε και ακούμε καθημερινά, να δέχεται μια γυναίκα να είναι με έναν άντρα ο οποίος έκανε αυτά που κάποιοι ισχυρίζονταν».

«Εγώ είμαι μια κοπέλα η οποία έχει μεγαλώσει με τον αθλητισμό, είμαι πρωταθλήτρια στο καράτε και πιστεύω πως αν μη τι άλλο δεν θα είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα μου ασκούσε βία», συμπλήρωσε.

«Είπε ο Σάκης ότι έχουμε “κλειδώσει” για το Survivor All Star; Α, καλά… Εντάξει… Έχουν γίνει συζητήσεις και ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάμε. Μας έχει γίνει ξεχωριστή πρόταση στον καθένα», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σχετικές ειδήσεις

Ζευγάρια στη ζωή και την TV: Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι χώρισαν

Survivor All Star: Αυτοί οι 8 παίκτες είπαν το «Ναι» και θα τους δούμε στον Άγιο Δομίνικο

Σάκης Κατσούλης: «Δεν θα με αφήσει η Μαριαλένα να πάω μόνος μου στο Survivor All Star»