MEDIA

Ζευγάρια στη ζωή και την TV: Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι χώρισαν

Ζευγάρια στη ζωή και την TV: Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι χώρισαν

Τις περισσότερες φορές, βεβαίως, η συνταγή μπορεί να πετυχαίνει επαγγελματικά, προσωπικά όμως έρχονται ρήξεις και συχνά διαζύγια.

Η χημεία που έχουν δύο άνθρωποι στην προσωπική ζωή, συχνά, κάνει τα στελέχη των καναλιών να δελεάζονται και να θεωρούν ότι μπορούν να ταιριάξουν και στο τηλεοπτικό γυαλί. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ζευγάρια στη ζωή να μοιράζονται το τιμόνι μιας εκπομπής.

Τις περισσότερες φορές, βεβαίως, η συνταγή μπορεί να πετυχαίνει επαγγελματικά, προσωπικά όμως έρχονται ρήξεις και συχνά διαζύγια.

Τη φετινή σεζόν, πάντως, δύο είναι οι περιπτώσεις που οι παρουσιαστές μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική και προσωπική στέγη παραμένοντας αγαπημένοι. Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, βρίσκονται στο τιμόνι του «Breakfast @STAR». Με χαλαρή διάθεση και αξιοπρεπέστατοι στον ρόλο που έχουν αναλάβει, φαίνεται ότι απολαμβάνουν πολύ τη συνεργασία τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, μάλιστα, είχαν δηλώσει ότι πάντα βρίσκουν ποιοτικό χρόνο για τους δυο τους.

Έτοιμοι να βρεθούν ξανά μαζί on air είναι και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά. To ζευγάρι θα παρουσιάζει το «Family Game», από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20.00. Πρόκειται για ένα απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου που υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές. Μάρκος και Έλενα δεν είναι η πρώτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους στην TV. Οι δυο τους είχαν βρεθεί, με μεγάλη επιτυχία, στην πρωινή ζώνη του MEGA στο «Mega με μία».

Ζευγάρια που συνεργάστηκαν και μετά χώρισαν

Η μεγάλη επιτυχία του μοντέλου ζευγαριού, ειδικά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, ξεκίνησε από τη μέρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Εχοντας αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα ζευγάρια της εποχής, το τότε MEGA ένωσε τηλεοπτικά έναν «ραδιούργο» παρουσιαστή lifestyle ειδήσεων και την κορυφαία παρουσιάστρια gossip μεσημεριανού δημιουργώντας το «Πρωινό mou».

Βασικό motto της τηλεοπτικής τους σχέσης μέχρι τον χωρισμό ήταν το αλήστου μνήμης «Αμάν βρε Γιώργο, σιγά ρε Φαίη», που πρόδιδε και τις υπαρκτές έντονες διαφορές τους. Ακολούθησε η μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1, το διαζύγιό τους στην TV και τη ζωή, αλλά και η μετέπειτα επανένωσή τους την περασμένη σεζόν που συζητήθηκε πολύ. Φέτος, όμως, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με τον Γιώργο Λιάγκα να παραμένει στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη να μετακινείται στο ΣΚΑΪ.

Τη δική τους προσπάθεια στην πρωινή ζώνη του MEGA έκαναν, όμως, και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού. Η συνταγή της εκπομπής του «Πρωινού mou» λίγο-πολύ ήταν γνωστή, ωστόσο η συνεργασία, όπως και η επιτυχία, δεν μακροημέρευσε. Τον Ιούνιο του 2014, η εκπομπή έριξε τίτλους τέλους και λίγες εβδομάδες αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Ένα ακόμη ζευγάρι, που βρέθηκε σε πρωινή ζώνη και μετά χώρισε, είναι και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός, τις σεζόν 2014-2016, παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο τότε Epsilon, ενώ μετά η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε και λίγο αργότερα το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου». Τον Μάιο του 2021, ο Κρατερός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μαγκαζίνο ενώ λίγο αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους και στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση on air - «Το λέω κι ανατριχιάζω…»!

Λιάγκας: Έξαλλος με τον Κώστα Πρέκα για την υπόθεση στα Σεπόλια