MEDIA

«Survivor All Star»: Ο χορός ονομάτων και το μεγάλο στοίχημα

«Survivor All Star»: Ο χορός ονομάτων και το μεγάλο στοίχημα
«Survivor All Star»

Όπως γίνεται αντιληπτό και όπως γνωρίζουμε και από τους προηγούμενους κύκλους, ένας από τους βασικούς κανόνες του «Survivor» είναι ότι δεν θα ανακοινώνονται ονόματα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι.

«Σε μία σεζόν γεμάτη σειρές, τι χώρο έχουν τα ριάλιτι σόου;», μπορεί να αναρωτηθεί εύλογα κάποιος βλέποντας τις μετρήσεις στους πίνακες της Nielsen. Όταν όμως αυτό το ριάλιτι είναι το «Survivor», μήπως μπορεί να «γυρίσει η κατάσταση»;…

Όλα αυτά, σίγουρα, απασχολούν τα στελέχη του ΣΚΑΪ αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί που δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς ήδη για το «Survivor All Star». Οι άνθρωποι της παραγωγής κάνουν καθημερινά συζητήσεις με παίκτες που έχουν περάσει από προηγούμενους κύκλους και έχουν απασχολήσει. Αν και τηρείται σιγήν ιχθύος για το ποιοι τελικά θα πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, εδώ και λίγες μέρες έχει διαρρεύσει μία λίστα ονομάτων: Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Πάνος Καλλίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Βέλλη, Κατερίνα Δαλάκα, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ανθή Σαλαγκούδη.

Κάποιοι εκ των προαναφερθέντων έχουν μιλήσει για τις προτάσεις που έχουν δεχτεί. Ο Ηλίας Μπόγδανος, καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι», ανέφερε: «Θα ήθελα να πάω… Δεν έχω βάλει ακόμα την υπογραφή μου, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις με όλους τους παλιούς παίκτες. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ τίποτα, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημο. Είναι όλοι πολύ κοντά και ταυτόχρονα πολύ μακριά από το να πουν "ναι"».

O Σάκης Κατσούλης, που αναδείχτηκε νικητής κατά το παρελθόν, αλλά και η αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχουν επίσης δεχτεί πρόταση για το νέο κύκλο του «Survivor». «Εννοείται μου έχει γίνει πρόταση. Έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις. Έχει υπάρξει ένα κοινό σημείο, παρ’ όλα αυτά, δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν έχει υπογράψει ούτε η Μαριαλένα από όσο ξέρω, εάν δεν μου λέει ψέματα, γιατί δεν πήγαμε μαζί στο ραντεβού. Οι προτάσεις είναι πολύ τιμητικές και για τους δύο. Όμως επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και το πρότζεκτ ξεκινά μετά από τρεις μήνες, δεν θέλω να πάρω κάποια δεσμευτική απόφαση», έχει πει ο Σάκης.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι, οπότε δεν έχω να σας πω κάτι. Τα ραντεβού που κάνουμε για δουλειές δεν τα ανακοινώνουμε κιόλας. Ανακοινώνουμε όταν υπογράψουμε», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε σχετική ερώτηση.

Όπως γίνεται αντιληπτό και όπως γνωρίζουμε και από τους προηγούμενους κύκλους, ένας από τους βασικούς κανόνες του «Survivor» είναι ότι δεν θα ανακοινώνονται ονόματα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι. Οπότε όλοι κρατούν κρυμμένα τα χαρτιά τους.

Το «θρίλερ» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Όχι μόνο η παραγωγή του «Survivor» αλλά και οι φανατικοί του φορμάτ, θέλουν να δουν στον all star κύκλο τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Eίναι ο άνθρωπος που έχει αναδειχθεί μεγάλος νικητής και είδε τη ζωή του να αλλάζει μετά το ριάλιτι. Ο ίδιος, που έχει αναφέρει ότι δεν θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, εμφανίσθηκε ενοχλημένος μπροστά στις κάμερες λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα πρότζεκτ. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά». Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Ντάνο να μπαίνει στο παιχνίδι με έναν διαφορετικό ρόλο και όχι ως παίκτης…

Η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου «Survivor All Star»

Όπως όλα δείχνουν, τα στελέχη του ΣΚΑΪ στοχεύουν μέσα στον Δεκέμβριο να κάνει πρώτη επίσημη το ριάλιτι. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να «καλύψουν» το χαμένο κενό στην τηλεθέαση που έχει δημιουργηθεί τους πρώτους μήνες της σεζόν. Ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, καθώς έχει δημιουργήσει μία υπέροχη συνεργασία τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΚΑΪ: Αλλαγές, αποχωρήσεις και στο… βάθος «Survivor»

Για ποιο λόγο ο Ντάνος θέλει να τον ξεχάσουμε από το Survivor;

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» δυο ονόματα - Η συμφωνία με τον Ατζούν