MEDIA

ΣΚΑΪ: Αλλαγές, αποχωρήσεις και στο… βάθος «Survivor»

ΣΚΑΪ: Αλλαγές, αποχωρήσεις και στο… βάθος «Survivor»

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αποδεικνύεται δύσκολο μάθημα για τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Ο σκληρός ανταγωνισμός έχει δημιουργήσει προβλήματα στις εκπομπές του σταθμού και οι ιθύνοντες προσπαθούν με αλλαγές, μικρές ή και μεγαλύτερες, να «γυρίσουν το παιχνίδι».

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη και το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, ο Άγγελος Βουράκης δεν βρίσκεται πλέον στο πάνελ με την ομάδα να επιθυμεί να δώσει μία πιο χαλαρή και lifestyle διάθεση στην εκπομπή. Ο δικαστικός ρεπόρτερ θα κάνει «επιλεγμένες εμφανίσεις», ενώ αναζητείται πρόσωπο να τον αντικαταστήσει.

Πολλές αντικαταστάσεις, όμως, βλέπουμε και στο «Γεια σου». Το μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, με τη Μαρία Μπακοδήμου, μετρά αποχωρήσεις. Την αρχή έκανε η Νεφέλη Μεγκ, η δικηγόρος και youtuber, η οποία είχε συμφωνήσει να κάνει τα πιο εναλλακτικά θέματα αλλά τελικά αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη έξοδο. «Γεια σου», όμως, είπε και ο Θέμης Καίσαρης με τη Μαρία Μπακοδήμου να δηλώνει on camera για όσα συμβαίνουν: «Ναι, έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φύκαρης αποχώρησε από το «Πρωινό» για να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, έρχεται στη βραδινή ζώνη. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να προβάλλουν ένα τόσο ακριβό φορμάτ, όπως το «Love Island» το οποίο μάλιστα σημειώνει και χαμηλά ποσοστά. Οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής ITV για να γυριστεί πρόωρα το φινάλε, με την «μαμά εταιρεία» όμως να φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με την εξέλιξη αυτή.

«Γλυκάνισος»: Αλλάζει ώρα προβολής ξανά

Μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως η σειρά «Γλυκάνισος» φαίνεται ότι δεν βρίσκει τη θέση που της αρμόζει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στην αρχή προβαλλόταν στην prime time, Δευτέρα έως Πέμπτη, στην συνέχεια οι ημέρες περιορίστηκαν σε Παρασκευή και Σάββατο ενώ η πιο πρόσφατη αλλαγή την έφερε με μία προβολή κάθε Σάββατο στις 21.00. Τελικά, από το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το σίριαλ θα προβάλλεται στις 18.45 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Τι συμβαίνει με το «Survivor All Star»

Σε σανίδα σωτηρίας για τον ΣΚΑΪ μετατρέπεται ο νέος κύκλος του «Survivor», που ειδικά αυτή τη σεζόν είναι το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να φέρει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι άνθρωποί του συνεχίζουν το κυνήγι των παικτών, προκειμένου να φτιαχτεί ένα εξαιρετικό all star cast. Την ίδια ώρα, οι φανατικοί του πρότζεκτ αναρωτιούνται αν τελικά θα δουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον φετινό κύκλο που πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Διαβάστε ακόμα