Οι έρωτες στις τηλεοπτικές σειρές
Πηγή: Newsbomb.gr
MEDIA

Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί έρωτες της σεζόν

Σας παρουσιάζουμε τους θυελλώδεις έρωτες των ηρώων που «βάζουν φωτιά» στις σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δεν είναι απλά η χρονιά της μυθοπλασίας… Είναι η σεζόν που οι τηλεθεατές καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές και να «ζήσουν» έστω και μέσα από τη συχνότητα τους θυελλώδεις έρωτες των ηρώων.

Όταν μιλάμε για love story σειράς, το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στον «Σασμό» του ALPHA και στον Αστέρη με την Αργυρώ. Πρόκειται για έναν καταδικασμένο έρωτα, από τις βεντέτες των οικογενειών τους, που κατάφερε να ανθίσει για λίγο και μόνο. Ο Αστέρης σκότωσε τον αδερφό της αγαπημένης του κι εκείνη, βυθισμένη στη θλίψη, αποφάσισε ότι δεν μπορούν να ξαναείναι μαζί. Έφτιαξε ξανά τη ζωή της, έφερε στον κόσμο ένα παιδί (που τελικά είναι του Αστέρη), όμως στο μυαλό της πάντα βρίσκεται η σκέψη του. Εκείνος, με τη σειρά του, δεν μπόρεσε ποτέ να την ξεπεράσει ενώ έκανε την ύστατη πράξη αγάπης… Της έσωσε τη ζωή «δίνοντάς» της το νεφρό του. Στον φετινό κύκλο, το πάθος τους φαίνεται ότι σιγοκαίει, το Twitter σε κάθε επεισόδιο τους αποθεώνει και, όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα spoilers να δείχνουν ότι θα είναι ξανά μαζί.

Αστέρης και Αργυρώ στον Σασμό
Αστέρης και Αργυρώ στον Σασμό

Στην ίδια σειρά, Μαθιός και Βασιλική έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να αγαπιούνται. Έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, ετοιμάζονται επιτέλους να παντρευτούν ενώ κάθε τους σκηνή πάθους προκαλεί πανικό στους τουιτεράδες. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ζουν στιγμές ευτυχίας. Κι εκεί που όλα θα δείχνουν ότι έχουν πάρει το δρόμο τους, αποδεικνύεται ότι η μοίρα τους παίζει επικίνδυνα παιχνίδια. Σύμφωνα με την ιστορία του βιβλίου, στο οποίο βασίζεται το σίριαλ, η ηρωίδα θα χάσει τη ζωή της, πληρώνοντας με αίμα την βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Μαθιός και Βασιλική στον Σασμό
Μαθιός και Βασιλική στον Σασμό

Ένας ακόμη έρωτας που γράφει ιστορία είναι αυτός του Στάθη και της Ιουλίας στη «Γη της Ελιάς». Ένα νεανικό πάθος κρατά ακόμα, έπειτα από δεκαετίες. Στον πρώτο κύκλο της σειράς και μετά το διαζύγιο του Στάθη, οι δυο τους έζησαν στιγμές ευτυχίας όμως ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Και οι δύο πληγωμένοι, έκαναν λανθασμένες κινήσεις με την Ιουλία να παντρεύεται τον Κουράκο και τον Στάθη να «πνίγει» τον καημό του στην αγκαλιά της Εύας.

Στάθης και Ιουλία στη «Γη της Ελιάς»
Στάθης και Ιουλία στη «Γη της Ελιάς»

Όπως φαίνεται, όμως, και οι δύο στα επόμενα επεισόδια θα πάρουν τις αποφάσεις τους και ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί. Κι επειδή πολλές φορές οι σεναριογράφοι υφαίνουν το νήμα των ιστοριών τους ανάλογα με το τι επιθυμεί το κοινό, ο κόσμος δείχνει μέσα από τα μηνύματα στο Twitter ότι αυτούς τους δύο τους θέλει μαζί!

Όταν αναφερόμαστε σε love stories στην TV, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρείται δάσκαλος! Έτσι, στη φετινή του τηλεοπτική επιστροφή με τη σειρά «Maestro», βλέπουμε έναν δυνατό έρωτα να ξεκινά ανάμεσα στον Ορέστη και
την Κλέλια.

Ορέστης και Κλέλια στο Maestro
Ορέστης και Κλέλια στο Maestro

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία. Στα δύο πρώτα επεισόδια φαίνεται ότι συγκρατεί τα συναισθήματά του για την Κλέλια, όμως στην πορεία θα ενδώσει στο πάθος τους και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξαναγράψει ιστορία.

Ένας «σκοτεινός» έρωτας

Στρατής και Ζέτα, Αυτή Η Νύχτα Μένει
Στρατής και Ζέτα, Αυτή Η Νύχτα Μένει

Η σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», έκανε την πρώτη της επίσημη τη φετινή σεζόν και όλοι ήδη μιλούν για το ειδύλλιο που φαίνεται ότι αναπτύσσεται μεταξύ του Στρατή και της Ζέτας. Αν και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αφεθεί 100%, γιατί ο Στρατής σκέφτεται ακόμη την μεγάλη αγάπη της ζωής του την Μαρίνα και η Ζέτα κρύβει πολλά μυστικά, θα ζήσουν έναν παθιασμένο έρωτα. Σύμφωνα με τα spoilers, τα βήματα της Ζέτας δε θα αργήσουν να την οδηγήσουν ξανά στην Αθήνα, με αποτέλεσμα ο Στρατής να θυμώσει μαζί της.

Ο έρωτας που «σκανδαλίζει» την πίστη

Ελισάβετ και Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο
Ελισάβετ και Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο


Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Οι δύο ήρωες «βάζουν φωτιά» στους τηλεθεατές του «Μαύρου Ρόδου» του MEGA, από Κυριακή μέχρι και Τρίτη, και όπως φαίνεται θα απασχολήσουν πολύ.


Διαβάστε επίσης

Ελληνικές σειρές «ανοίγουν τα φτερά τους» για το εξωτερικό

Ηθοποιοί σε ρόλους παρουσιαστών – Από την Κορινθίου στη Μακρυπούλια

Οι «μούσες» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις σειρές του

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ