MEDIA

Τηλεθέαση: Οι σειρές δεν αφήνουν περιθώρια στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Οι σειρές δεν αφήνουν περιθώρια στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Τα βράδια της Κυριακής είναι φουλ από σειρές στη μικρή οθόνη, που έρχονται να καθηλώσουν το κοινό. Το MEGA ρίχνει στην αρένα δύο από τις μεγάλες του παραγωγές και δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Κυριακή, την πρώτη θέση κατέκτησε «Η Γη της Ελιάς» με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και Αντρέα Γεωργίου. Η δραματική σειρά του MEGA, από τις 21.00 έως τις 22.40, σημείωσε στο σύνολο 26,2% και 17,6% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που ακολούθησε, έκανε 21,6% και 17,1% αντίστοιχα. Η μυθοπλασία του σταθμού αποδεικνύει και πάλι ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών σε μία χρονιά με σκληρό ανταγωνισμό.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες σειρές που προβάλλονται την Κυριακή, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA έκανε 16,1% στο σύνολο και 16,2% στο δυναμικό κοινό, το «Μια νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ1 έκανε 5,2% στο σύνολο και 4,3% στους τηλεθεατές 18-54. Η «Μουρμούρα» είναι από τις μακροβιότερες πλέον σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και το κοινό που έχει χτίσει είναι σταθερό, οπότε είναι ένα από τα σημαντικά χαρτιά του καναλιού.

Το βράδυ της Κυριακής, όμως, υπάρχουν και τα ριάλιτι σόου. Το «Voice» του ΣΚΑΪ άγγιξε 14,4% στο σύνολο και 13,5% στους τηλεθεατές 18-54. Το μουσικό φορμάτ παρέμεινε με το κεφάλι ψηλά, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πήρε παράταση μέχρι και τον Φεβρουάριο. Είναι από τα προγράμματα του καναλιού του Φαλήρου που κάνουν τη διαφορά στην prime time, οπότε και τα στελέχη αποφάσισαν η πορεία του να ολοκληρωθεί το 2023 και όχι τον Δεκέμβριο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, αναζητείται το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση, αφού ο τελευταίος θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor».

Το ταξιδιωτικό φορμάτ «Asia Express» του STAR, επίσης την Κυριακή, έκανε 7,4% στο σύνολο και 9,2% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τέρενς Κουίκ: Δεν χάρηκα τα παιδιά μου λόγω δημοσιογραφίας

Ανθή Βούλγαρη: Απούσα σήμερα από το πρωινό του MEGA – Τι της συνέβη