MEDIA

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στενή συνεργάτης του παρουσιαστή κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά για το τηλεοπτικό μέλλον το
O Νίκος Μουτσινάς.
Glomex

Στενή συνεργάτης του παρουσιαστή κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Ο Νίκος Μουτσινάς τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ωστόσο φαίνεται ότι οι εξελίξεις της επικαιρότητας δεν δίνουν πια στον παρουσιαστή τα νούμερα που περίμενε και αυτός και το κανάλι.

Το θέμα μάλιστα γίνεται συχνά αντικείμενο σχολιασμού στην εκπομπή με το γνωστό πάντα χιούμορ του Νίκου Μουτσινά. Αυτή τη φορά η στενή συνεργάτης τενή συνεργάτης του παρουσιαστή Ματίνα Νικολάου, μίλησε στην κάμερα του Happy Day μετά το τέλος του live του J2US. Η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος. Δεν μου έχει πει τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να περνάνε πολλά από το μυαλό του. Εγώ θέλω να κάνουμε κάτι που θα μας δίνει χαρά και, είτε είμαστε μαζί είτε χώρια… Από εκεί και πέρα, θα δούμε», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου είπε επίσης: «Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και θα δούμε. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε για του χρόνου».

Σχετικές ειδήσεις

Καινούργιου: Η «μπηχτή» στον Νίκο Μουτσινά για την «παλιά τηλεόραση»

Σκορδά σε Μουτσινά: «Έβγαλα βλεφαρίδες, τρέσες, πού με βγάζεις έτσι;»

Νίκος Μουτσινάς για Καινούργιου: «Τόσο παλιά τηλεόραση, εμετός…»