MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου»
GLOMEX

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν

Η φημολογούμενη είδηση θανάτου της Μίνας Αδαμάκη προκάλεσε αναστάτωση από το πρωί της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Ο Σπύρος Μπιμπίλας το ίδιο μεσημέρι έκανε μια ανάρτηση στην οποία επισήμαινε ότι δε γνωρίζει τι γίνεται και πως η ηθοποιός πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κάμερα του «Πρωινού» τον συνάντησε το βράδυ της Κυριακής και ο ηθοποιός εξήγησε ότι η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή και πως τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν είναι απολύτως ψευδή.

Χαμός έχει προκληθεί από το μεσημέρι τις Κυριακής (06/11) στο διαδίκτυο, με την είδηση που κυκλοφόρησε και ανέφερε ότι έφυγε από τη ζωή η Μίνα Αδαμάκη.

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και εξήγησε πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν είναι απολύτως ψευδή.

«Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα. Πώς ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως “δεν σας το επιβεβαιώνω” και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν υφίσταται. Η Μίνα Αδαμάκη δεν έχει φύγει από τη ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα… Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέρφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση για τη Μίνα Αδαμάκη