«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Χάιδω και Μαργαρίτα παλεύουν να σώσουν την Ολυμπία

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Από Κυριακή έως και Πέμπτη, στις 21.00, το κοινό συντονίζεται με τη συχνότητα του καναλιού για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι, το επόμενο διάστημα, οι ανατροπές θα είναι πολλές.

Ένα περιστατικό βίας, στο οποίο ήταν παρούσες η Χάιδω και η Μαργαρίτα, θα φέρει μεγάλες φουρτούνες. Οι δύο γυναίκες πιέζουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο κι εκείνος ξεσπά βίαια ξανά στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια.

Η «οδύσσεια» της Ολυμπίας συνεχίζεται, με τη νεαρή κοπέλα να το βάζει στα πόδια και να βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Παράλληλα, ο έρωτας χτυπά την πόρτα των πρωταγωνιστών. Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά.

Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Τι θα συμβεί με τη μικρή Αγγελική

Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο. Εκείνος θορυβείται και προσπαθεί να σκεφτεί πώς πρέπει να κινηθούν.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved