MEDIA

Γη της Ελιάς:Οι απειλές του Παναγιώτη και ο τραγουδιστής που εισβάλλει

Γη της Ελιάς:Οι απειλές του Παναγιώτη και ο τραγουδιστής που εισβάλλει

Καταιγιστικές εξελίξεις περιμένουν το κοινό, ενώ ένας νέος ρόλος θα φέρει πολλές ανατροπές.

Αντρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου δεν αφήνουν ήσυχους τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA. Απόψε, καταιγιστικές εξελίξεις περιμένουν το κοινό, ενώ ένας νέος ρόλος θα φέρει πολλές ανατροπές.

Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο». Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του. Ο Στάθης, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του. Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

Ποιος τραγουδιστής εισβάλλει στη σειρά

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», θα είναι το νέο πρόσωπο στη «Γη της Ελιάς». Ο τραγουδιστής θα υποδυθεί τον Κίμωνα Καπερνάρο, γιο του του Δημοσθένη. Ο Κίμωνας διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση στον Πειραιά και δεν έχει ιδέα για τις παρανομίες του πατέρα του. Ο λόγος που έρχεται στην Μάνη είναι για να βοηθήσει τον Δημοσθένη στην προεκλογική εκστρατεία όμως η κατάσταση θα γίνει αρκετά πιο περίπλοκη στην πορεία καθώς θα ερωτευτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η Γη της ελιάς: Ο Σωκράτης ετοιμάζει επίθεση & διεκδικεί την κόρη του

Οι εξελίξεις στις δραματικές σειρές τη νέα εβδομάδα

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την Μυρτάλη