MEDIA

Οι εξελίξεις στις δραματικές σειρές τη νέα εβδομάδα

Οι εξελίξεις στις δραματικές σειρές τη νέα εβδομάδα
gossip-tv.gr

Spoiler: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια των δραματικών σειρών που μας κρατούν συντροφιά τις καθημερινές βραδιές;

Η νέα εβδομάδα πλησιάζει και οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν με αγωνία τις εξελίξεις στις δραματικές σειρές των καναλιών.

Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε σε κάθε επεισόδιο την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου:

Η Γη της Ελιάς: Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA

Η Μαργαρίτα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις και τον διώχνει. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία, αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Σασμός: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός και η Βασιλική από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον Παπά Μιχάλη. Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα.

Μαύρο Ρόδο: Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 22:40 στο MEGA

O Παράσχος ενημερώνει τον Θέμη για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι, αλλά όσα του λέει δεν φαίνονται να τον πείθουν και του ζητά να ερευνήσει κι άλλο την υπόθεση.

Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο, πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή, καθώς χρειάζεται μια ισχυρή σύμμαχο στα σχέδιά του. Η ηγουμένη προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση στην Ελισάβετ, με στόχο να βεβαιωθεί ότι η νεαρή κοπέλα είναι έτοιμη για την κουρά της.

Η Αυξεντία ξεχνά στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος. Αργότερα, με τη βοήθεια του Μανώλη, η γυναίκα θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα, αγνοεί όμως πως ο Σαράντος έχει ήδη αποφασίσει να ερευνήσει διεξοδικά την Παλιόβρυση… Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα.

Ο Θέμης, από την άλλη, παραμονεύει για να μάθει την αλήθεια. Οι δύο αντίζηλοι θα συναντηθούν και η σύγκρουσή τους θα πάρει επικίνδυνη τροπή, με τον Θέμη να πυροβολεί τον Βίκο… Για πρώτη φορά η Αλεξία, σοκαρισμένη, αντιλαμβάνεται ποια είναι η δουλειά του πατέρα της, αλλά και ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν θυμώσει με τον Πέτρο, επειδή τους κρύβει πολλά. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη όσα έγιναν, αλλά τελικά δεν του λέει την αλήθεια. Ο Παράσχος «στριμώχνεται» για τα καλά, γιατί πρέπει να αποδείξει την αφοσίωσή του στον Θέμη. Η συνάντηση του Πέτρου με τον μητροπολίτη θα εξελιχθεί αναπάντεχα.

Αυτή η νύχτα μένει: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 22:40 στον Alpha

Η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Ο Χρήστος από την άλλη έχει πάρει φωτιά… Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο, καθησυχάζει τις κόρες του και ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω…

Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο… φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο… Κι ενώ η Νίτσα δέχεται τελικά την πρόσκληση του Γιώργη και βγαίνουν επιτέλους μαζί, η παρέα αποχαιρετά το Σήφη και η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο… Έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής…