MEDIA

J2US: Αποχώρησαν Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας

J2US: Αποχώρησαν Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας
Glomex

J2US: Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την ερμηνεία τους το κοινό και είδαν την πόρτα της εξόδου από το σόου τραγουδιού

«Βροχή» έπεσαν τα δεκάρια στο αποψινό live του J2us με 5 από τα 10 ζευγάρια που διαγωνίστηκαν να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με το «απόλυτο» 40ρι.

Ένα από τα ζευγάρια όμως, δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό με την ερμηνεία του, που του έδειξε την πόρτα της εξόδου από το σόου.

Την χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν οι Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου με 32 βαθμούς, ενώ μαζί τους αντιμέτωποι με πιθανή αποχώρηση βρέθηκαν και οι Άντζελα Δημητρίου-Παύλος Σταματόπουλος, Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης, αλλά και οι Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Dj Pitsi, οι οποίοι όμως, όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε δεν ήταν παρόντες την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης σήμερα είχε μία αλλαγή, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης δεν έμεινε στη σκηνή με 2 ζευγάρια, αλλά τρία (και τους απόντες Στέφανο Πιτσίνιαγκα και Dj Pitsi) και ανακοίνωσε ποιο ζευγάρι δεν θα διαγωνιστεί ξανά στο παιχνίδι.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να δείξει την έξοδο στον Dj Pitsi και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, με τα ζευγάρια να μειώνονται σε εννέα.

Την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε θα απουσιάζουν ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα καθώς ο Παραολυμπιονίκης μας στην Ξιφασκία θα βρίσκεται στη Βαρσοβία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μία ακόμη αλλαγή επεφύλασσε ο Νίκος Κοκλώνης απόψε, ανακοινώνοντας πως τα ζευγάρια δεν θα ερμηνεύσουν ένα, αλλά δύο τραγούδια στο επόμενο live, καθώς εκτός από την επιλογή της παραγωγής, θα επιλέξουν και εκείνοι ένα τραγούδι για να πουν στο σόου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

J2US: Ντουέτο Κοκλώνη με Δημητρίου, Αναστασία και αειθαλής Ρόκκος επί σκηνής

J2US: Το απίθανο κέρασμα της Στικούδη στο πλατό του σόου!

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης έχει… μάτι – Σόου με το νέο τραγούδιJ2u