MEDIA

ΕΡΤ: Οι σειρές σταματούν να προβάλλονται λόγω γιορτών

ΕΡΤ: Οι σειρές σταματούν να προβάλλονται λόγω γιορτών

ΕΡΤ: Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνουν σιγά σιγά τα κανάλια, με τους ιθύνοντες να προετοιμάζουν το πρόγραμμα των γιορτών.

Λόγω των ειδικά διαμορφωμένων εκπομπών και των επαναλήψεων που θα παιχτούν, θα υπάρξουν αλλαγές στον καθημερινό προγραμματισμό.

Στην ΕΡΤ, λοιπόν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το μεγάλο τους χαρτί είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός επανέρχεται με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ένα εορταστικό επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η σειρά που πρωταγωνιστεί τη φετινή χρονιά, «Κάνε ότι κοιμάσαι», θα πατήσει pause και δεν θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26/12 και τη Δευτέρα 2/1.

Αντίστοιχα, η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» δεν θα έχει επεισόδια από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 θα επιστρέψει με χιουμοριστικές στιγμές. Όσον αφορά στην παραγωγή μυθοπλασίας, «Μια νύχτα του Αυγούστου», ολοκληρώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα με διπλό επεισόδιο. Από αρχές του νέου έτους θα δώσει τη σκυτάλη σε νέες σειρές.

Η δημόσια τηλεόραση έχει δώσει το πράσινο φως σε τρία καινούργια σίριαλ, που θα κρατήσουν συντροφιά το δεύτερο μισό της σεζόν. Μία από αυτές θα φέρει τον τίτλο «Η Παραλία». Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Το Κορίτσι με το Σαλιγκάρι», της Πηνελόπης Κουρτζή, και μας μεταφέρει στα Μάταλα, στο κοινόβιο των χίπις.

Η πρωταγωνίστρια είναι η Δανάη Μιχαλάκη και στο πλευρό της θα δούμε μοναδικούς κι αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως τους Κώστας Νικούλι, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μοθωναίο, Γιούλικα Σκαφίδα, Μπέττυ Λιβανού, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Νινιό.

Πρώτη επίσημη, το επόμενο διάστημα, θα κάνει και το «Βραχιόλι της φωτιάς». Με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νεφέλη Κουρή και με την υπέροχη μουσική του Μίνωα Μάτσα, το σίριαλ, μέσα από οκτώ επεισόδια, μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες φωτιές.

«Η Πτώση», διά χειρός Τίνας Καμπίτση, σε σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, θα ολοκληρώσει τη λίστα με τις νέες σειρές της ΕΡΤ. Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Εριέτα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη θα κρατήσουν κάποιους από τους κεντρικούς ρόλους σε μία σειρά που θα συζητηθεί. Κεντρικό θέμα η ζωή ενός γιατρού που καταστρέφεται, έπειτα από ένα υποτιθέμενο ιατρικό του λάθος.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει με «Σασμό» και Μουντιάλ

Οι χειρότερες συνεργασίες στην TV - Ποιοι παρουσιαστές πέρασαν δύσκολα

Σασμός: «Έπαιξαν» τα νεύρα τους στο twitter με την Καλλιόπη