MEDIA

ALPHA: Πώς θα τελειώσουν οι σειρές για φέτος

ALPHA: Πώς θα τελειώσουν οι σειρές για φέτος

Ο Δεκέμβριος έχει φτάσει και το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ολοκληρώνεται. Τα προγράμματα των καναλιών ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία για το 2022, μεταξύ των οποίων και οι σειρές. Οι παραγωγές μυθοπλασίας του ALPHA, που σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης, τραβούν το ενδιαφέρον και σχολιάζονται αναφορικά με το πώς θα αποχαιρετίσουν τους τηλεθεατές τους αυτό το έτος.

Στη ζώνη των 20.00, «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα θα δούμε τον επικείμενο γάμο του Πάρη και της Αμαλίας να απασχολεί. Ο νεαρός μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για τον αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος κι απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων. Παραμονές Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας με τον Πάρη, η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της και τη θεία της, αλλά για εκείνη δεν είναι τόσο ευχάριστο ή έτσι νομίζει. Ο Πάρης είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σε αυτό το γάμο. Από την άλλη η μέρα της δίκης της Μιράντας έφτασε. Η αναπάντεχη συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας θα πληγώσει έναν από τους δυο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που θα δυσκολευτούν και οι δυο να τα αγνοήσουν. Η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, αφού ζητήσει από την Πολυξένη μια πολύ μεγάλη χάρη που θα την φέρει σε δύσκολη θέση, θα κάνει άθελα της μια τρομακτικά μεγάλη αποκάλυψη στο λάθος άτομο. Ο γάμος θα γίνει τελικά, ή μήπως όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή; Σε παρόμοιο κλίμα όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο.

Ανατρεπτικά θα είναι και τα επεισόδια στη σαρωτική επιτυχία «Σασμός», που παίζεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00 και θα ολοκληρωθεί επίσης την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου, πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Αργυρώ βλέπει το Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Φινάλε για το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει»

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί και η σειρά που παίζεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.40. Ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπερ-πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλλημα. Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος πλέκει μεθοδικά τον ιστό του. Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη. Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή. Κι όλα αυτά ενώ η Ζέτα ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή, που δείχνει αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα. Η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτα της για το Στρατή, μα η επιμονή της προκαλεί το ξέσπασμα του και τη φέρνει μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η αμείλικτη Φωτεινή απαιτεί ανοιχτά απαντήσεις. Σοκαρισμένη από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η Ζέτα βυθίζεται σε καινούργια ερωτηματικά ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. Η Φωτεινή, πείθεται όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά το γιο της.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι παίκτες που πάνε Άγιο Δομίνικο

Μαύρικιος Μαυρικίου: Η συγκίνηση, η κακοποίηση και ο γάμος

Πρώτο σόου στην προτίμηση του κοινού και αυτό το Σαββατόβραδο το J2US