Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Μαύρικιος Μαυρικίου: Η συγκίνηση, η κακοποίηση και ο γάμος

Newsbomb

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν πως θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν.

Στην εκπομπή «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά τους σχέδια όσο και για την προσωπική τους σχέση που οδήγησε σε γάμο μετά από μόλις τρεις μήνες γνωριμίας.

Μαυρίκιος και Ιλάειρα, μάλιστα, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένοι αφού το προηγούμενο βράδυ συμμετείχαν για ένα ακόμα Σάββατο στο J2US και επέστρεψαν σπίτι τους… ξημερώματα.

Οι δύο τους μίλησαν για τα σχέδια που έχουν αλλά και για τον γάμο τους, που αποτέλεσε ένα από τα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Όπως είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, δεν είχαν καν συμπληρώσει τρεις μήνες σχέσης όταν αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου.

Ο ίδιος, πάντως, συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο από το παρελθόν. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε τον εαυτό του οκτώ χρόνια νεότερο...

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την υπόθεση κακοποίησης που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας. Όπως είπε, αισθάνθηκε πως έπρεπε να μπει μια τελεία στον δημόσιο λόγο, εξηγώντας ακριβώς τι έχει συμβεί.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο Γιώργος Τσούκαλης. Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής είναι προσωπικός φίλος του ζευγαριού και μίλησε για τις πτυχές του χαρακτήρα τους και συμβάντα που γνωρίζει ο ίδιος.

Η Ιλάειρα Ζήση, από την πλευρά της, δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθώς όπως είπε σημασία έχει να νιώθεις έτοιμη.

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε πως συγκινήθηκε από την ατάκα του Νίκου Κοκλώνη στον Νίκο Μουτσινά.