MEDIA

Ποιες σειρές αντικαθιστούν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς»

Ποιες σειρές αντικαθιστούν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς»
Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των δύο τελευταίων σεζόν, καθώς κάθε βράδυ χαρίζει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στον ALPHA.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα προγράμματα που επέλεξαν τα στελέχη του ALPHA και του MEGA για να αντικαταστήσουν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς».

Αυλαία θα ρίξουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου οι δύο μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» θα αποχαιρετίσουν για λίγο του κοινό, επιστρέφοντας με νέα επεισόδια το πρώτο δεκαήμερο του 2023.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα προγράμματα που επέλεξαν τα στελέχη του ALPHA και του MEGA για να αντικαταστήσουν τις προαναφερθείσες σειρές. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο ALPHA θα ρίχνει στην αρένα στις 20.00 την επανάληψη του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που θα κρατά παρέα για δύο ώρες. Στις 22.00 θα ακολουθούν ταινίες. Με αυτό τον τρόπο, οι ιθύνοντες καλύπτουν το κενό όχι μόνο του «Σασμού» αλλά και του «Παράδεισου των Κυριών» (20.00-21.00) και της παραγωγής «Αυτή η νύχτα μένει» (22.40-24.00).

Στο μέτωπο του MEGA, επανέρχονται δύο από τις all time classic σειρές του σταθμού. Στις 21.00, αντί για το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς», θα παρακολουθούμε τη σπαρταριστή κωμωδία «Είσαι το ταίρι μου». Η θρυλική σειρά των Λευτέρη Παπαπέτρου και Αντώνη Αγγελόπουλου, με τους Αλέκο Συσσοβίτη, Κατερίνα Λέχου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βίκυ Σταυροπούλου, Αλέξη Γεωργούλη, θα γεμίσει γέλιο τα βράδια μας. Για όσους δεν θυμούνται το story, η σειρά ξεκινά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί, η Στέλλα ερωτεύεται -χωρίς να τολμά να του το αποκαλύψει- τον Νίκο, ψηλό και ωραίο Έλληνα που βρίσκεται στην Αυστραλία για δουλειές. Ανάμεσα στις πελάτισσες της Στέλλας είναι και η Βίκυ, μανεκέν από την Ελλάδα, που προσπαθεί να κάνει διεθνή καριέρα. Η Στέλλα δεν την χωνεύει επειδή έχει όλα όσα της λείπουν: ομορφιά, χρήματα, τους άνδρες στα πόδια της... Κι όπως περνά ο καιρός, η Στέλλα ζει με τη φαντασίωση πως μια μέρα ο Νίκος θα γίνει δικός της. Αλλά, η ζωή, ως συνήθως, τα φέρνει αλλιώς και στον ετήσιο χορό των Ομογενών, ο Νίκος ερωτεύεται τη Βίκυ. Στις 23.00, στο MEGA, να σημειωθεί θα παίζεται η σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» που θα αντικαθιστά το «Mαύρο Ρόδο».

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο:Ο Θέμης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο - Spoiler 6/12: Σφοδρή η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τον λόγο που επέστρεψε