MEDIA

Κίνηση ματ από τον ΑΝΤ1 - Με ποιο πρόσωπο συζητά

Κίνηση ματ από τον ΑΝΤ1 - Με ποιο πρόσωπο συζητά

ΑΝΤ1: Όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο αφορούν διάφορα πρότζεκτ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τα στελέχη, έπειτα από τη σαρωτική επιτυχία του Μουντιάλ, σκοπεύουν να συνεχίσουν τις στρατηγικές κινήσεις στον προγραμματισμό με στόχο την κορυφή.

Η επαναφορά των σειρών και των «Ράδιο Αρβύλα» στις 16 Ιανουαρίου, οι σταθερές αξίες της ενημέρωσης αλλά και το «Πρωινό», τα τηλεπαιχνίδια που έχουν κερδίσει το δικό τους φανατικό κοινό, ενισχύονται. Συγκεκριμένα, όπως ήδη γνωρίζουμε, στο πρόγραμμα θα προστεθεί το «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη, ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ. Δεν είναι, όμως, η μόνη έκπληξη που περιμένει το κοινό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 συζητούν με τη μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι θέμα χρόνο να πέσουν οι υπογραφές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις αφορούν σε διάφορα πρότζεκτ καθώς οι άνθρωποι του καναλιού αναγνωρίζουν τις ικανότητες της και το ταλέντο που έχει να ισορροπεί ανάμεσα στην ενημέρωση και τις κοινωνικές εκπομπές.

Να σημειωθεί ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατέκτησε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Θεωρήθηκε ένα από τα μακροβιότερα φορμάτ της ελληνικής τηλεόρασης, με κάθε επεισόδιο να εκτοξεύεται στα ύψη στην τηλεθέαση. Τον Ιούνιο του 2019 το «Πάμε Πακέτο» ολοκλήρωσε την 14η σεζόν προβολής του στον ALPHA. Το 2020, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο νεοσύστατο τότε OPEN για να παρουσιάσει την κοινωνική εκπομπή «Γράμμα Για Σένα». Λόγω των καταστάσεων με την πανδημία, η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε νωρίτερα από το αναμενόμενο και μετέπειτα παρέμεινε από επιλογή εκτός TV.

«Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Δεν το έχω ανάγκη», δήλωνε πριν λίγους μήνες. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το έδαφος πλέον είναι πρόσφορο, η πρόταση από τον ΑΝΤ1 έχει «ουσία» για την ίδια, οπότε αναμένουμε την επιστροφή της!

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποζάρει με μαγιό και «τρελαίνει» κόσμο (photo)

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος