ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 82 ετών στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία».
Instagram

«Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Δημήτρη Κοντομηνά στο Instagram.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλα προβλήματα υγείας το πρωί της Πέμπτης.

H παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδεψε με το παρακάτω κείμενο:

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small, 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα. Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο».

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 82 ετών στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείτο στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Από τα Σεπόλια στη… Νέα Υόρκη – Ένας ευφυής επιχειρηματίας που ήξερε να ζει

Δημήτρης Κοντομηνάς: Το «αντίο» του Αντώνη Σρόιτερ - «Έζησε σαν μεγιστάνας, πέθανε φτωχός»