MEDIA

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Δυναμικά ξεκίνησε ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, με τα αγωνίσματα ασυλίας να τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού και τους παίκτες ήδη να δυσκολεύονται. Ποιοι θα κερδίσουν στο αγώνισμα ασυλίας, ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος και ποια η παίκτρια που αποχωρεί οικειοθελώς σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο… κόκκινο έφτασε η τηλεθέαση του Survivor All Star την Κυριακή (8/1), στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα «σάρωσε» στην τηλεθέαση με μέσο όρο 40,3% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 39,2% στο γενικό σύνολο του κοινού. Στα social media το #SurvivorGR ήταν Νο1 trend από τα πρώτα λεπτά της έναρξης προβολής του, θέση στην οποία παρέμεινε έως και 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου. Τα tweets ξεπέρασαν τις 35.000 ενώ ανάμεσα στα top trends βρέθηκαν επίσης το #SurvivorAllStarGR αλλά και τα ονόματα των παικτών με τα hashtag που αφορούν στο πρόγραμμα να καταλαμβάνουν τις 30 από τις 50 θέσεις των hot topics της ημέρας.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, την πρώτη ασυλία κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι κόκκινοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού έτσι ώστε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος ακόμα δεν… άρχισε το Survivor All Star και δήλωσε πως κουράστηκε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Τη Δευτέρα (9/1), στο επεισόδιο που θα προβληθεί θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, οι μπλε θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και θα καταφέρουν να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν θα είναι οι κόκκινοι. Τα spoilers δείχνουν πως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Βέβαια, μένει να δούμε το αν θα υπάρξει αποχώρηση από τους υποψήφιους αυτή την εβδομάδα καθώς ήδη έσκασε κι η πρώτη «βόμβα» στο Survivor All Star για οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι αυτή που θα ζητήσει από μόνη της να φύγει από το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, υπάρχει πληροφορία και για την είσοδο νέας παίκτριας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τη Χριστίνα Κεφαλά να παρουσιάζεται έτοιμη για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.