MEDIA

Survivor All Star: Ποιες παίκτριες έχουν σχέση με επώνυμα πρόσωπα

Survivor All Star: Ποιες παίκτριες έχουν σχέση με επώνυμα πρόσωπα
Οι παίκτες του Survivor All Star.

Το «Survivor All Star» ξεκίνησε, το βράδυ της Κυριακής, και τα ζευγάρια του ριάλιτι συζητιούνται ιδιαίτερα.

Το «Survivor All Star» ξεκίνησε, το βράδυ της Κυριακής, και τα ζευγάρια του ριάλιτι συζητιούνται ιδιαίτερα. Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης-Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας-Βρισηίδα Ανδριώτου, βρίσκονται στο επίκεντρο αλλά δεν είναι οι μόνοι! Υπάρχουν παίκτριες που, μπορεί να έχουν ταξιδέψει μόνες στον Άγιο Δομίνικο, όμως πίσω στην Ελλάδα έχουν τα δικά τους love stories με επώνυμα πρόσωπα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Δάντη. Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει τον έρωτά του, με τη νεαρή αθλήτρια να αναφέρεται αρκετά συχνά στον αγαπημένο της. Το «βουνό», όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της αλλά και ο τραγουδιστής, «άφησε πίσω» τον εκλεκτό της καρδιάς της κάτι που της κοστίζει πολύ. Κατά την αναχώρησή της, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού Μας» είπε: «Είμαι συγκινημένη, γι’ αυτό φοράω το καπέλο, για να μη φαίνομαι. Εντάξει..». Όταν η ρεπόρτερ τη ρώτησε αν θα της λείψει ο σύντροφός της, εκείνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έγνεψε καταφατικά και αποχώρησε. Ο ίδιος, πάντως, την στηρίζει πολύ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μηνύματά του στα έπαθλα επικοινωνίας. Η Ασημίνα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αναφέρθηκε σε εκείνον, αστειευόμενη! Όλα ξεκίνησαν όταν ήθελε να «πειράξει» τον Σπύρο Μαρτίκα για την Βρισηίδα μετά την δήλωσή της σχετικά με ποιον θα περάσει το βράδυ της. «Δεν θα χωράς από την πόρτα», του είπε χαρακτηριστικά δείχνοντάς του πως θα είναι τα κερατά του, όμως στη συνέχεια είπε και για τον εαυτό της: «Κι εμείς κουτουλάμε. Εύχομαι να είναι μόνο το ύψος μου»

Μία ακόμη παίκτρια που έχει ήδη συζητηθεί για το love story της εκτός «Survivor All Star» είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Η αθλήτρια διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, ωστόσο η απόφασή της να βρεθεί στο ριάλιτι φαίνεται ότι τους οδήγησε σε χωρισμό. Οι πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θέλουν την Κατερίνα να έλαβε ένα γράμμα τη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο από τον πρώην αγαπημένο της αλλά και ένα φυλαχτό από εκείνον. Έτσι, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το αν θα δούμε μήνυμά του όσο καιρό παραμείνει η παίκτρια στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το αν η ίδια θα ανοίξει την καρδιά της κατά τη διάρκεια του φορμάτ. Πάντως, στο πρώτο επεισόδιο, η Κατερίνα εμφανίστηκε με «πεσμένη διάθεση» που δεν θύμιζε σε τίποτα το προφίλ που είχε «χτίσει» σε προηγούμενους κύκλους.

H Αφροδίτη Σκαφίδα μπήκε με φόρα στον all star κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και επιθυμεί να συζητηθεί για τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης. Χαμηλών τόνων, δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή ούτε με τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα. Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες, ενώ λίγο καιρό πριν παραχώρησαν συνέντευξη στο «Happy Day» στον ALPHA. Ο Ολυμπιονίκης, μιλώντας για τη σχέση τους, είπε: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί».

Νέος έρωτας με άρωμα Άγιου Δομίνικου

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι από τις παίκτριες που δεν περνούν απαρατήρητες. Λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού κύκλου, μάθαμε ποιος είναι ο νέος έρωτας της pilates instructor. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε ότι η Καρολίνα είναι full in love με γνωστό τραγουδιστή που έχει περάσει από το εν λόγω πρότζεκτ, τον Μπο. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά εδώ και ένα μήνα. Η Σοφιάννα Αβραμάκη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, επιβεβαίωσε τη σχέση τους. Ο Μπο, πάντως, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και, μπορεί να μην αναφέρθηκε στο love story του, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star» αφού του έχει γίνει πρόταση.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αβραμάκη: Η αντίδρασή για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασάλο

Survivor: 1.572.545 τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα