MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιο Survivor; Πάει στο… Hollywood - Σε ποιες ταινίες θα παίξει

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιο Survivor; Πάει στο… Hollywood - Σε ποιες ταινίες θα παίξει

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέρριψε το Survivor All Star είναι τα μεγάλα βήματα στην κινηματογραφική του καριέρα.

Το αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα της show biz το τελευταίο διάστημα. Ο «Ντάνος» εν τέλει είπε «όχι» στις προτάσεις που του έγιναν από τον Ατζούν, με τις πληροφορίες για τους λόγους που αρνήθηκε να είναι αρκετά συγκεχυμένες.

Εν τέλει, όπως φαίνεται, ούτε τον ανταγωνισμό με τους νεότερους νικητές φοβήθηκε, ούτε και περισσότερα χρήματα ζητούσε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, θα πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή παραγωγή! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ντάνος» θα παίξει και σε δεύτερη ταινία το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η μία ταινία θα είναι η «Queen of Heaven», όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο. Μάλιστα, για αυτή την ταινία και για τα γυρίσματά της, έχει ήδη αρχίσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του. Η δεύτερη ταινία στην οποία θα δούμε τον «Ντάνο», θα έχει τίτλο «Sessions» και θα πρόκειται για θρίλερ.

Η μακέτα, πάντως, που κυκλοφόρησε για την πρώτη ταινία και τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ήδη άρχισε να γίνεται viral στα social media.