MEDIA

Survivor All Star: Πώς είδε η Κατερίνα Καινούργιου το κλάμα του Σπύρου Μαρτίκα

Σπύρος Μαρτίκας, Survivor All Star
Τα δάκρυα του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star
Glomex

«Δεν του έβγαινε ούτε δάκρυ. Γιατί δεν έφυγε λοιπόν και αυτός; Ρε, ζορίζεται να του βγει το δάκρυ, σφίγγεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για τη στάση του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας δάκρυσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε στην εκπομπή της στον Alpha το απόσπασμα από τα κλάματα του Σπύρου Μαρτίκα, σχολιάζοντας πως ο παίκτης δεν την έπεισε. «Παιδιά, με συγχωρείτε. Εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μητέρα της κοπέλας, αλλά ήταν πολύ κακό αυτό που είδα. Δεν του έβγαινε ούτε δάκρυ. Γιατί δεν έφυγε λοιπόν και αυτός; Ρε, ζορίζεται να του βγει το δάκρυ, σφίγγεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: «Και η Βρισηίδα αν το είδε, θα γέλαγε. Πιέζεται για να το κάνει συγκινητικό, κάνει παύσεις για να πέσει το μουσικό χαλί, να του δώσει την πρέπουσα ένταση. Το έχει δουλέψει. Όλο αυτό θα είχε γίνει πιστευτό, εάν είχαν περάσει δύο μήνες και πραγματικά, δεν άντεχε. Ακόμα και αυτό το ψεύτικο δάκρυ που το πάλεψε, θα το πιστεύαμε».

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος του αφιέρωσε το τραγούδι «Το Κορμάκι Σου» και συμπλήρωσε: «Πείνα ιδεών είναι, όχι κανονική. Δεν έχω τι να πω. Πρέπει να πω το ξεχωριστό και λέω την... σε -άρα τελειώνει, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star-Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ»

Survivor All Star: Τι συνέβη με την τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor All Star: Η Σαλαγκούδη τρολάρει την ατάκα του Λιανού