MEDIA

Survivor All Star: Η Σαλαγκούδη τρολάρει την ατάκα του Λιανού

Survivor All Star: Η Σαλαγκούδη τρολάρει την ατάκα του Λιανού
GLOMEX

Survivor All Star: Η Ανθή Σαλαγκούδη αντιδράει στην ατάκα του Γιώργου Λιανού

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης κλήθηκαν να αγωνιστούν το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους να κερδίζουν για ακόμα μια φορά και να απολαμβάνουν το πρώτο έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα βλέποντας ποιος είναι ο χθεσινός στόχος ανέφερε την Ανθή καθώς θυμήθηκε κι εκείνος μαζί με τους τουιτεράδες την απίθανη εκείνη έκφραση της Ανθής που αναμφισβήτητα έχει μείνει στην ιστορία του ριάλιτι και ζήτησε να «παίξει» και πλάνο της.

«Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος “Ανθή Σαλαγκούδη” τους περιμένει. Είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και η παραγωγή του έκανε το χατίρι.

Όπως ήταν φυσικό η Ανθή Σαλαγκούδη δέχθηκε πολλά μηνύματα και έτσι αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από story στο Instagram. Ανεβάζοντας μιας φωτογραφία της έγραψε: «Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει “στόχος Σαλαγκούδη”. (ε με φάγατε με τα μηνύματα δεν άντεξα!)».