MEDIA

Survivor All Star spoiler 29/1: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star:Ποιος παίκτης θα βρεθεί αυτή τη φορά στον τάκο;
Glomex

Survivor All Star:Ποιος παίκτης θα βρεθεί αυτή τη φορά στον τάκο;

Καυτό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, και όχι για αγωνιστικούς λόγους… Το πρώτο επεισόδιο Survivor All Star της εβδομάδας περιλαμβάνει έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας σε υδάτινο στίβο. Τις προηγούμενες φορές που οι Μαχητές και οι Διάσημοι αγωνίστηκαν μέσα στο νερό, οι Μπλε είχαν δείξει μεγαλύτερη άνεση και είχαν καταφέρει να πάρουν την ασυλία.

Αυτή τη φορά όμως οι «Κόκκινοι» θα κάνουν την ανατροπή, θα βάλουν τα δυνατά τους και, σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές, θα πάρουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Έτσι στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απόψε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι που θα κερδίσουν την ασυλία θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Ο Γιώργος Λιανός θα καταμετρήσει τις ψήφους και θα ανακοινώσει πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο «Survirvor All Star» είναι ο Κρις Σταμούλης.

Σχετικές ειδήσεις

Καρολίνα Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

Survivor All Star spoiler 29/1: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star: Οι «μπηχτές» για Καρολίνα, η νικήτρια ομάδα και ο νέος παίκτης