MEDIA

Survivor All Star: Τα τρία outsiders που σαρώνουν στους στίβους μάχης

Survivor All Star: Τα τρία outsiders που σαρώνουν στους στίβους μάχης
Glomex

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο Survivor All Star καλά κρατούν.

Τέσσερις εβδομάδες συμπληρώνονται από την πρεμιέρα του «Survivor All Star» και, μεταξύ άλλων, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αποδόσεις των παικτών στους στίβους μάχης.

Οι τηλεθεατές κρίνουν και ψηφίζουν όχι μόνο για τον χαρακτήρα, αλλά και για το θέαμα που προσφέρουν οι Survivors στα αγωνίσματα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά, συναντάμε τρία outsiders που «βάζουν τα γυαλιά» στα φαβορί και τους δυνατούς του ριάλιτι.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η 26χρονη έχει κερδίσει τους 14 αγώνες από τους 22 που έχει παίξει και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, πίσω από τους Μάριο Πρίαμο, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Γκότση. Η αθλήτρια, που συστήθηκε το 2022 στο κοινό, φαίνεται ότι έχει επιστρέψει για να φτάσει μακριά και τα καταφέρνει περίφημα.

Στην 5η θέση συναντάμε την Αφροδίτη Σκαφίδα με ποσοστό επιτυχίας 63%. 40 ετών, Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, με επτά πανελλήνια πρωταθλήματα, κατέρριψε 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008 με την Εθνική ομάδα. Σήμερα, εργάζεται ως personal trainer και προπονήτρια στίβου. Το 2019 κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Το «Survivor All Star» θεωρεί πως δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά αγώνας μέχρι τελικής πτώσης. Και το αποδεικνύει περίτρανα, αφού δίνει τον καλύτερό της εαυτό και αφήνει πίσω της πολλά φαβορί όπως την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ακολουθεί τις δύο προαναφερθείσες και δεν είναι τυχαίο που οι συμπαίκτες της στη μπλε ομάδα την αποκαλούν «πιστόλι». Με εννέα μόλις ήττες, έχει δηλώσει ότι επιστρέφει στο «Survivor» για να φτάσει στον τελικό. Η 31χρονη, που υπήρξε αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει τόσο για το πόσο γρήγορα τρέχει αλλά και για την ευστοχία της.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Κρις: «Εύη και Κώστας δεν ψηφίζονται ποτέ λόγω παρέας»

Survivor All Star: Αυτοί κέρδισαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής - Το έπαθλο που «ένωσε» τους παίκτες

Survivor All Star: Ο κακός χαμός στην καλύβα των Μπλε - Το παράπονο του Κρις Σταμούλη