Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης φαβορί για αποχώρηση

Newsbomb

Survivor All Star Spoiler: Τρεις Μαχητές, ένας ακόμα υποψήφιος προς αποχώρηση και δύο αποβολές που φέρνουν τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Ποιος είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει

Τα πάνω-κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με φωτιές να ανάβουν και να μην σβήνουν.

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας είναι απαιτητικό και κανείς δε θέλει να γυρίσει στην παραλία ηττημένος. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα δεν έχουν καμία δύναμη για νίκη και έτσι για τρίτη συνεχόμενη φορά οδηγούνται σε ψηφοφορία και αποφασίζουν τον τέταρτο παίκτη που θα στείλουν για ψηφοφορία.

Το Συμβούλιο του Νησιού ωστόσο παίρνει άλλη τροπή με τα λόγια του Νίκου Μπάρτζη και την αποκάλυψή του πως έπιασε παίκτρια με κινητό στο χέρι δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Όλη η Μπλε ομάδα ζητά να την κατονομάσει και γίνονται έξαλλοι με την ανακοίνωση του ονόματος της Ασημίνας.

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι

Εκτός από τη φωτιά στην καλύβα των Μαχητών μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας.

Η «απόδραση» των δύο παικτριών στη ζούγκλα και η προμήθεια κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων, φέρνει τα πάνω κάτω στην παραγωγή, η οποία αποφάσισε να επιβάλλει βαριά πρόστιμα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το παιχνίδι και αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας φέρονται να ομολόγησαν ότι πήραν τηλέφωνο από κινητό και έτσι επωμίζονται τις ανάλογες ποινές.

Όλα δείχνουν ότι έρχονται έντονες αντιδράσεις και εξελίξεις.

Survivor All Star Spoiler: Οι τέσσερις παίκτες προς αποχώρηση και το φαβορί

Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρείς παίκτες των Μαχητών που βρίσκονται ήδη στον «τάκο» μετά τη ψηφοφορία της Κυριακής (29/02) και της Δευτέρας (30/01).

Τους τρεις «μπλε» παίκτες ακολουθεί σήμερα η Ρία Κολοβού, η οποία ήταν το αναμενόμενο outsider και ψηφίζεται από τους Μαχητές.

Έτσι οι αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι τρεις. Οι δύο αφορούν τις παίκτριες της κόκκινης ομάδας που αποβάλλονται από το παιχνίδι με εντολή Ατζούν και ο τρίτος παίκτης έρχεται από τους υποψήφιους της μπλε ομάδας.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι νέοι παίκτες Κρις Σταμούλης και Ρία Κολοβού είναι τα φαβορί, ωστόσο εκτίμησεις λένε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά τη ψηφοφορία του κοινού.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved