MEDIA

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν τις σερί νίκες - «Καζάνι που βράζει» η αποψινή ψηφοφορία

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν τις σερί νίκες - «Καζάνι που βράζει» η αποψινή ψηφοφορία
Οι Μπλε θα πρέπει να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.
Glomex

Ο αγώνας ασυλίας του Survivor All Star έστειλε την Μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά στην κάλπη για τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση.

Διάσημοι και Μαχητές έφτασαν στον στίβο μάχης για να κοντραριστούν για την ασυλία. Στο τέλος του αγώνα ασυλίας του Survivor All Star, μία ομάδα έφυγε από τον στίβο χαρούμενη ενώ μία άλλη λυπημένη. Η ομάδα των Κόκκινων έφυγε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη από τα τον αγώνα ασυλίας ενώ οι Μπλε βυθίστηκαν στη θλίψη καθώς θα πρέπει να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star τη νίκη πήρε η κόκκινη ομάδα των «Διασήμων». Ο τελικός πόντος που χάρισε και τη νίκη στην ομάδα, ήρθε από τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος «βρήκε» πιο γρήγορα τον στόχο από τον αντίπαλο του Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Όλα όσα είδαμε στον στίβο μάχης

Ο Ηλίας Γκότσης πήρε μια δύσκολη νίκη από τον Μάριο Πρίαμο και το πανηγύρισε έντονα.

Οι Μπλε αν και έχασαν έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα. Χαρακτηριστικός είναι και ο αγώνας της Στέλλα με την Αφροδίτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντιμετώπισε στον στίβο μάχης την Ελένη Χαμπέρη και έφερε νίκη μετά από εβδομάδες. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και με την παίκτρια των Μπλε να ξεσπά σε κλάματα χαράς.

Ο Κρις Σταμούλης που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση δεν λέει να «σταυρώσει» νίκη. Ο ίδιος αναμετρήθηκε με τον Κώστα Παπαδόπουλο όπου και έχασε καθώς ο παίκτης των Κόκκινων έκανε το 7-5.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναμετρήθηκε με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Ο παίκτης των Κόκκινων κέρδισε εύκολα τον αντίπαλό του όμως διαπίστωσε ένα πρόβλημα στο πόδι του. Λίγο μετά τον αγώνα ο ίδιος έφυγε κουτσαίνοντας για γιατρό.

Δύο παίκτριες του φετινού Survivor All Star έσπασαν ρεκόρ χρόνου καθώς η αναμέτρηση τους κράτησε «αιώνες». Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Ρία Κολοβού. Η Σταυρούλα κέρδισε την παίκτρια των Μπλε κάνοντας το 8-5.

Ο Σάκης Κατσούλης με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο έκλεισαν την αυλαία του σημερινού αγώνα. Ο παίκτης των Κόκκινων έφερε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του στέλνοντας την Μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά στην κάλπη για τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μαρτίκας: Βλέπει κλίκα και mastermind στους Μπλε - Τα «καρφιά» του στον πειρατή

Survivor All Star: Η μεγάλη αλήθεια για την Καρολίνα και τον Μπο και οι απειλές

Survivor All Star: Ο... Χάρος βγήκε παγανιά και τα έβαλε με την Εύη - Άγριο «ξεκατίνιασμα» των μπλε