MEDIA

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Χανταμπάκη στον αγώνα με τον Παλαίστρο Χάρο

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Χανταμπάκη στον αγώνα με τον Παλαίστρο Χάρο
Ο Στέλιος Χανταμπάκης.
Glomex

 Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναμετρήθηκε με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Ο παίκτης των Κόκκινων κέρδισε εύκολα τον αντίπαλό του όμως διαπίστωσε ένα πρόβλημα στο πόδι του. 

Στον αποψινό αγώνα ασυλίας που επικράτησαν οι Διάσημοι με σκορ 10-7, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αναμετρήθηκαν στο Survivor All Star, με τον παίκτη των Κόκκινων να κερδίζει τον πόντο και να φεύγει κουτσαίνοντας από τον στίβο μάχης.

Οι δύο παίκτες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στον σημερινό στίβο μάχης, καθώς ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποτελεί και την τελευταία προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, στο τέλος του στίβου μάχης και αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε κερδίσει σε αυτή την αναμέτρηση, επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του και εξέφρασε την ενόχλησή του, καθώς είχε έναν πόνο στο πόδι. Ο Μάριος Πρίαμος βοήθησε τον συμπαίκτη του, τον έπιασε από το χέρι και τον οδήγησε στον γιατρό.

Όλα όσα είδαμε στον στίβο μάχης

Ο Ηλίας Γκότσης πήρε μια δύσκολη νίκη από τον Μάριο Πρίαμο και το πανηγύρισε έντονα.

Οι Μπλε αν και έχασαν έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα. Χαρακτηριστικός είναι και ο αγώνας της Στέλλα με την Αφροδίτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντιμετώπισε στον στίβο μάχης την Ελένη Χαμπέρη και έφερε νίκη μετά από εβδομάδες. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και με την παίκτρια των Μπλε να ξεσπά σε κλάματα χαράς.

Ο Κρις Σταμούλης που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση δεν λέει να «σταυρώσει» νίκη. Ο ίδιος αναμετρήθηκε με τον Κώστα Παπαδόπουλο όπου και έχασε καθώς ο παίκτης των Κόκκινων έκανε το 7-5.

Δύο παίκτριες του φετινού Survivor All Star έσπασαν ρεκόρ χρόνου καθώς η αναμέτρηση τους κράτησε «αιώνες». Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Ρία Κολοβού. Η Σταυρούλα κέρδισε την παίκτρια των Μπλε κάνοντας το 8-5.

Ο Σάκης Κατσούλης με τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο έκλεισαν την αυλαία του σημερινού αγώνα. Ο παίκτης των Κόκκινων έφερε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του στέλνοντας την Μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά στην κάλπη για τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν τις σερί νίκες - «Καζάνι που βράζει» η αποψινή ψηφοφορία

Survivor All Star - Μαρτίκας: Βλέπει κλίκα και mastermind στους Μπλε - Τα «καρφιά» του στον πειρατή

Survivor All Star: Αυτό είναι το πιο πολύτιμο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ