MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος ήρωας φέρνει αποκαλύψεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος ήρωας φέρνει αποκαλύψεις

Στη Γη της Ελιάς θα δούμε έναν νεαρό άντρα να ρίχνει φως στην υπόθεση του Κίμωνα

Η σαρωτική επιτυχία του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», πλέον κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές έξι μέρες την εβδομάδα. Αντρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου δεν σταματούν τις σεναριακές εκπλήξεις, από Κυριακή έως και Παρασκευή, ενώ οι νέες προσθήκες στο καστ απογειώνουν το ενδιαφέρον.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον Ανδρέα (Δημήτρης Φριτζελάς) να καταφτάνει στη Μάνη. Ο ήρωας θα οδηγήσει σε πολλές αποκαλύψεις, με τη βοήθεια πάντα της Δήμητρας.

Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του «Κεφάλα» με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο «Κεφάλας» γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους.

H Αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του «Κεφάλα» και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Ενας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει ότι είναι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε.

Στην Αρεόπολη έρχεται ο Ανδρέας, λοιπόν, και αποκαλύπτει στη Δήμητρα ενδιαφέροντα στοιχεία που εντείνουν τις υποψίες της. Η Ασπασία, από την άλλη, προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μαρτυρίες του Ανδρέα τους λόγους που οδήγησαν τον γιο της στην αυτοκτονία. . Η Δήμητρα μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρία του Δημοσθένη.

Επίσης, συναντιούνται με τον εισαγγελέα, ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά της περιοχής. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να «ψαρέψει» τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον φίλο του Κίμωνα. Αυτός όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι εκείνη ψεύδεται και του μπαίνουν ιδέες.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ποιον σκοτώνει ο Αλέξης

Τηλεθέαση: «Survivor All Star» ή «Γη της Ελιάς» είδαν οι τηλεθεατές;