MEDIA

Τηλεθέαση: «Survivor All Star» ή «Γη της Ελιάς» είδαν οι τηλεθεατές;

Τηλεθέαση: «Survivor All Star» ή «Γη της Ελιάς» είδαν οι τηλεθεατές;

Τηλεθέαση: Το «Survivor All Star» και «Η Γη της Ελιάς» «παίζουν» χωρίς «Σασμό» και σαρώνουν

Ο ανταγωνισμός, τα βράδια της Κυριακής, δεν είναι τόσο «σκληρός». Χωρίς να πέφτουν στην αρένα όλα τα προγράμματα που ο κόσμος αγαπά, υπάρχουν κάποια πρότζεκτ που κερδίζουν υψηλότερη τηλεθέαση.

Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, το «Survivor All Star» έκανε 22,9% στο σύνολο και 25,1% στο δυναμικό κοινό. Οι στίβοι μάχης, οι «κλίκες» που σχηματίζονται, αλλά και οι εντάσεις στα συμβούλια του νησιού, δημιουργούν ενδιαφέρον στο κοινό που συντονίζεται για να μην χάσει επεισόδιο.

Η μυθοπλασία του MEGA, επίσης, κερδίζει ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών. Το βράδυ της Κυριακής, «Η Γη της Ελιάς» σημείωσε 26,4% στο σύνολο και 17,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA άγγιξε το 21,5% και το 15,3%, αντίστοιχα. Οι δύο σειρές του μεγάλου καναλιού έχουν το πιστό τους κοινό και, σίγουρα, θεωρούνται δύο από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου-σε σενάριο Βάνας Δημητρίου- θα συνεχίσει και του χρόνου, για τρίτη δηλαδή χρονιά.

Το βράδυ της Κυριακής, επέστρεψε με διπλά επεισόδια η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA. Η κωμωδία, που θεωρείται πλέον μία από τις μακροβιότερες της TV, έκανε 12,2% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» του ANT1, την ίδια ώρα, στις 20.00, έκανε 12,6% στο σύνολο και 11,1% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη, οι εκπομπές αρκέστηκαν σε μονοψήφια νούμερα. Συγκεκριμένα, το «After Dark» στο OPEN έκανε 3,5% στο σύνολο και 3,3% στους τηλεθεατές 18-54. Για την «Αυτοψία» του ALPHA, τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 4,2% και 2,8% αντίστοιχα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε πώς θα κινηθούν απόψε τα προγράμματα της βραδινής ζώνης. Στη «μάχη» μπαίνει και ο σαρωτικός «Σασμός», αλλά και το πολλά υποσχόμενο «MasterChef», οι «Παγιδευμένοι», που σίγουρα θα δημιουργήσουν νεά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης:

Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης με τη νέα του σύντροφο – Την ξέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Γιώργος Λιάγκας: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του παρουσιαστή - «Είναι κ@λόπαιδα»

«Ποιος είναι πρωινιάτικα;»: Εκτός αέρα η εκπομπή - Τι συμβαίνει