MEDIA

Survivor All Star: «Πάγωσαν» οι παίκτες με το ατύχημα του πειρατή Αναγνωστόπουλου

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύη, αν φύγει θέλω το μπουστάκι σου»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Glomex

Survivor All Star:Ο παίκτης έπεσε απότομα στο νερό, ήπιε νερό και μετά ξέσπασε σε κλάματα από τον φόβο του επειδή δεν γύρισε κανένας.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι δύο ομάδες του Survivor All Star ήρθαν αντιμέτωποι με ένα παιχνίδι που είχαμε δει και στο ριάλιτι επιβίωσης του 2021. Οι παίκτες έπρεπε να έμεναν όρθιοι και να έριχναν τον αντίπαλο στο νερό.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι. Αμέσως μετά την μάχη, όμως, ο μισθοφόρος παραλίγο να πνιγεί με αποτέλεσμα να σπεύσουν απευθείας με βουτιά ο Γιώργος Κόρομι, ο Μάριος Πρίαμος, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Νίκος Μπάρτζης στο πλευρό του για να τον πιάσουν και να μην κινδυνεύσει με πνιγμό.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έβγαλαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από την πισίνα ενώ έτρεξαν στο σημείο και οι πρώτες βοήθειες του Survivor All Star προκειμένου να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πάγωσαν κατά τη διάρκεια του σκηνικού.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί γύρναγε κανένας», ομολόγησε ο παίκτης της μπλε ομάδας στη γιατρό για να ξεσπάσει, αμέσως μετά, σε λυγμούς στο έδαφος. «Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Σώζων κατηγορεί τον Βασάλο για εντάσεις - Στα χαρακώματα η Μπλε ομάδα

Survivor All Star: Oι Κόκκινοι διασκέδασαν με το δούλεμα του κοινού σε Μαρτίκα και Κατσούλη

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εύη, αν φύγεις θέλω το μπουστάκι σου»