Τριαντάφυλλος για Ασημίνα - Δαλάκα: Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα

Newsbomb

Survivor All Star: Δικαιολογεί ο Τριαντάφυλλος την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι

Την άποψη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star» κατέθεσε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα ο διάσημος τραγουδιστής σχολίασε την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου οι οποίες «πιάστηκαν» να έχουν κινητό στη ζούγκλα.

Οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας παραβίασαν έναν βασικό κανονισμό αλλά ο Τριαντάφυλλος του εξέφρασε την αντίθεσή του προς τον Νίκο Μπάρτζη που έκανε την αποκάλυψη:«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ».

Δήλωσε μάλιστα ότι αν είχε την ευκαιρία, θα προχωρούσε στην ίδια ενέργεια: «Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα».

Δεν έχασε βέβαια την ευκαιρία να σχολιάσει και το περιστατικό με τη φωτιά στην καλύβα των Μπλε: «Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά», είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, έκλεισε σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».

Σχετικές ειδήσεις:

Survivor All Star: Από τη Βρισηίδα Ανδριώτου μέχρι την Ελευθερία Ελευθερίου - Τα σχέδια Ατζούν

Survivor All Star: Eκνευρισμένος o Αναγνωστόπουλος - Aποχώρησε «τρέχοντας» από το παιχνίδι

Survivor All Star: Αποχώρησαν οι Μαχητές από τον αγώνα - Στους Διάσημους το έπαθλο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved