MEDIA

Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο Βαρεμένου – Καραμανλή: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά»

Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο Βαρεμένου – Καραμανλή: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά»

Απόσπασμα από το επεισόδιο που είχαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή παρουσίασε την εκπομπή της «Πρωινό μας», η Φαίη Σκορδά.

Το περιστατικό μεταξύ των δύο βουλευτών σημειώθηκε την Πέμπτη (2/2). Τα «αίματα άναψαν» όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν η Άννα Καραμανλή έδειξε μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom βρέθηκε σε συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, γεγονός που καυτηρίασε η Άννα Καραμανλή.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η «γαλάζια» βουλευτής, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας το παραπάνω περιστατικό επεσήμανε: «Θεωρώ – δική μου γνώμη- ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση».

Συνεχίζοντας η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά της Άννας Καραμανλή, που είχε τυπώσει φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα: «Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό – χρειάζεται -για μένα- μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες. Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός» ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ενώ καταδίκασε παράλληλα και τη συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου λέγοντας: «Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία – κίνηση», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε στα μισά της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου: «Όλα να πάνε καλά, ξέρεις εσύ»

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος

Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Δεν ήθελα να πάει στο Survivor All Star - Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται»